2777
2789
عنوان

کنکورو خراب کردم و بابام گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 5638 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چند سال دیگه این چیزا خنده دار میشه برات 

من دانشگاه دولتی قبول شدم 

رفتم یه رشته ایی که مربوط بود به رشته مورد علاقم بعد تو ارشد رفتم رشته ایی که میخواستم 

الان میگم کاش اونموقع میرفتم آزاد از اول اونی که میخواستمو میخوندم ... 

بسپار به خدا 

تلاش کن نتیجه خوبی میگیری

گلم مادر پدر ادم همیشه از بمه هاشون توقعاتی دارند که ارزوهای خودشون بوده پس اصلا از حرفش ناراحت نشو‌ ...

باید ازم حمایت کنن که مهارت یاد بگیرم 

تو هنر خیلیییی استعداد دارم 

حتی یه پاپاسی هم هزینه نکردن تاحالا

ببین چند سال دیگه این چیزا خنده دار میشه برات  من دانشگاه دولتی قبول شدم  رفتم یه رشته ا ...

بخدا دگ هیچ جون و انگیزه ای برام نمونده 

خیلیییی اذیت شدم 

کنکور اعصاب ادمو داغون میگنه😔

😔😔😔😔😔😔😔حتی یع رشته ساده ام نتونستم قبول بشم

امسال بخون...

می شناسم کسی رو ک رتبش بد بود...

و الان با تلاش خوب شده...

توهم امسال بخون منتها درست و محکم

چرا ک نتونی

فعلا...😇👋🏻
امسال بخون... می شناسم کسی رو ک رتبش بد بود... و الان با تلاش خوب شده... توهم امسال بخون منتها در ...

اگ بمونم امسال میشه سال سوم 

پارسال ک درس نخوندم 

امسال خوندم رتبم نصف رتبه پارسالم شد 

ولی باز اونی ک میخاستم نشد 

واقعا میترسم باز بمونم بخونم یا نشه 

یادجا بزنم

😔😔😔😔😔😔😔حتی یع رشته ساده ام نتونستم قبول بشم

فداسرت من و خواهرم هردو زیست شناسی سلولی مولکولی شاخه ژنتیک دانشگاه غیر انتفاعی خوندیم که الان با معدل هم میگیره.  اما چون پیگیر کارمون بودیم خواهرمو من هردومون توازمایشگاه مشغول به کار شدیم،همنشین دکتر و کسایی که کلی خودشونو پاره کردن تا علوم ازمایشگاهی قبول بشن.ما مهارت داریم که استخدام شدیم. البته من چون باردار ام دیگه نرفتم.