2777
2789
عنوان

😑شوهرم پیش بقیه میگه که خانمم....

418 بازدید | 13 پست

من دارم واس ازمون وکالت میخونم وازمون مشاوران هم میخوام بدم_همسرم چون تحصیلاتش تادیپلم هست وتاترم دوم دانشگاه خوند وانصراف داد وعلاقه ب تحصیل نداره دوست ندارن  ن ادامه تحصیل بدم و ن وکالت بخونم __حالاپیش دوستای تحصیل کردش میگه که خانمم داره میخونه واس وکالت _یه خانمی بهش گفته ک کار وکلا کثیفه وبعضیا برای اینکه رای به نفع پروندشون صادر بشه حتی حاضرمیشن ب پیشنهادات ق.ا.ض.ی جواب مثبت بدن_الان شوهرم پیله کرده ب این حرف خانم البته خواهرشون الان وکیل هستن.سال قبل ازمون وکالت قبول شدند

بگم که ماچون روستاهستیم فکرهابشدت محدودهست.توروخدابگید چیکارکنم بااین طرز تفکر همسرم ☹

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹

😂😂خوب خداروشکر معلوم شد جن..ساعتیا کیان

اول که کادر درمان با پزشکا الانم وکیل و قاضی

خداروشکر

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخداااا عجب ادمی بود اون خانومه که بدبین کرده

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
میدونم ک همسرم کارم روتحسین میکنه اما ته دلش میترسه ک بعدهاتغییر موضع بدم یارفتارم عوض بشه باهاش

ببین اونی که این گفته از حسادتش بوده شما به دل نگیر

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بهش بگو تو هر قشری و شغلی آدم خوب و بد وجود داره آدم اگر انسانیت داشته باشه و خدا مدنظرش باشه با هیچ جایگاهی خطا نمیکنه 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

کدوم روستایی 

نه بابا بشوهرت بگو طرز فکر زنه کاملا اشتبه

عضو اکیپ  علمی تخیلی 😁🤐🤦‍♀️                    عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷‍♀️

اول همه برو يقه شوهرتو بگير چرا بخث تو و كارتو با ي زن غريبه بكنه ك از حسوديش بخاد نظر بده

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

به همسرت بگو مهم نیست شغلت چی باشه مهم اینه ذاتت چی باشه

اگه ذات آدم کثیف باشه روحانی مسجدم باشه کثافت کاریش به راهه 

مهم خود آدمه نه شغلی که داره

پشت همه حرف هست پرستار با دکتر 

بازیگر با کارگردان و تهیه کننده

حالا نوبته

وکیل با قاضیه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه