2777
2789

سلام خانما ما یه خونه خریدیم ، امروز که رفتیم کلید و تحویل بگیریم دیدیم درب فلزی اکاردیونی ورودی رو کنده ، گفته مال خودمه !! حق با اونه ؟ بنگاهی گفته باید درو بذاری سرجاش یا پولشو بدی ، اما فروشنده زیر بار نمیره  

لامپ و پنکه و خط تلفنم برداشته که گفتیم خوب ایرادی نداره . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم بشه با همچین ادمی منطقی صحبت کرد

اعصاب خودتونو خورد نکنین بیخیالش شین

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
اگه تعارف نداشت خونه ام برمیداشت میبرد میگفت خاکشو بهتون فروختم😐

اینم همینو میگه ، میگه از وقتی خونه رو بهتون فروختم خونه یهو کشید بالا . من ضرر کردم اما شما سود کردین

متاسفانه فکرشم نمیکردیم . 

خب الان بنگاه دار سمت کیه و حقو‌ب کی میده ؟ 

اگه بن

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
ول کن مال منم تمام لامپارو برده بود حتی میله پرده سیم آنتنم از پشت بوم کنده بود که ازش پرسیدم این ب ...

ما بی خیال شدیم اما فروشنده یه جوری حرف زد با اعتماد به نفس خودم شک کردم نکنه حرف اون درسته . 

خواستم ببینم منطقی هست حرفش یا نه

خب الان بنگاه دار سمت کیه و حقو‌ب کی میده ؟  اگه بن

سمت ماست میگه حق با ماست . اما فروشنده زیر بار نمیره . 

ماهم بیخیال شدیم دیگه . 

فقط به اقاهه گفتم یه وقت زشت نباشه دوش حموم و سینک ظرفشویی رو نبردین؟؟ 

سمت ماست میگه حق با ماست . اما فروشنده زیر بار نمیره .  ماهم بیخیال شدیم دیگه .  فقط به ...

خب بیین اکه دنبال حقتون هستید 

باید برید شورای حل اختلاف و شکایت کنید  وکرنه 

تنها چیزی ک میتونید بگید این ک واگذار کردم بخدا 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️