2777
2789
عنوان

موهای زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لیوان متوسط برداریه لیوان شکربایه لیوان آب بایک چهارم همون لیوان آبلیموبریزتوقابلمه هم بزن بزاررو ...

درست میکنم اگ خوب دربیاد

تا عمر دارم‌دعات میکنم

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
درست میکنم اگ خوب دربیاد تا عمر دارم‌دعات میکنم

خوب درمیاداگه گذاشتی دیدی سفت نشده شله دوباره بریزتوقابلمه بزاریکم دیگه جوش بیاد....چون کسایی که باراولشون درست میکنن این اتفاق میفته بعدچندباردرست کردن کاردستشون میاد

خدایابه امیدخودت نه بنده های بی خودت😍
مخصوص جاحساسه حتی زیربغل فقط بایدبزاری موهات یکم بلندشه راحتردرمیاد.اگرم اندازه موهاکوچیک بودبازم می ...

عزیزم این موم عربی ها که از بیرون میخرم چن دیقه بعد آب میشه میچسبه رو بدن فقط باید بشوریش تا بره . اونایی که خودتون درست میکنین هم اونطوری میشه؟

عزیزم این موم عربی ها که از بیرون میخرم چن دیقه بعد آب میشه میچسبه رو بدن فقط باید بشوریش تا بره . ا ...

آره منم میخریدم میچسپیداعصابم خوردمیشد ..ولی اینی که خودمون درست کنیم اصلا نمیچسپه خیلی راحته ..یه بارخودت بادقت درست کن بعدمیفمی من چی گفتم تازه یه تکه برداری کل پاتومیتونی باهمون تیکه بزنی ولی آماده ها یکم میزدی شل میشودبایدعوض میکردی

خدایابه امیدخودت نه بنده های بی خودت😍