2777
2789
عنوان

کیا دانشگاه فرهنگیان درس میخونن؟

4370 بازدید | 23 پست

راضی هستین از رشتتون و علاقه دارین؟

تو همکلاسیاتون کسی هست که علاقه نداشته باشه؟وضعیتش چطوریه؟

درساتون سخته؟

خوابگاهی هستین خوابگاه چطوره؟

خیلی شد سوالات ولی خیلییی ممنون اگه جواب بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

امکان داره کسی مشکل جسمی داشته باشه ولی ردش نکنن؟

مثلا بیناییش یا شنواییش یا قد و وزن یا مشکل قلبی و...

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
بله خوبه.کسایی بودن که علاقه نداشتن ولی پیامک حقوق که میاد علاقه مند شدن😁

میشه سوالی که بالا پرسیدم و جواب بدین...

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
بله خوبه.کسایی بودن که علاقه نداشتن ولی پیامک حقوق که میاد علاقه مند شدن😁

من کوچکترین علاقه ای ندارم

فکر نکنم بتونم ۳۰سال کار کنم

بعد از اتمام درس چطوریه به نظرت میشه دوباره کنکور داد؟تعهد باید داد؟

من رشته ام تربیت بدنیه

کاملا راضیم عالیههههه

نسیبه تهران درس میخونم امکاناتش در حد دانشگاهای پزشکی اینا نیس ولی در حد خودش خوبه 

خوابگاهشم خوبه بد نیس

یکم غذاش مشکل داره که کم کم داشتن اصلاحش میکردن

درسامون  برای ما که عملیا خیلی سخته پدرصاحب ماهیچه ها و ستون فقرات و استخون مستخون آدم درمیاد از بس فشرده کار میشه ولی دانشگاهای دیگه ی فرهنگیانو خبر ندارم. رشته های دیگه ام تهران نسبتا سختگیرتر از شهرای دیگه اس.. ولی بازم چندان سخت نیست درسا

همکلاسیهامم گاها مینالن ولی زر مفته اکثرا قلبا راضین

از ترم اول استخدام شدیم من الان ترم آخرم ۴ سال سابقه کاری برام ثبت شده حقوق داریم از روز اول و...

من کوچکترین علاقه ای ندارم فکر نکنم بتونم ۳۰سال کار کنم بعد از اتمام درس چطوریه به نظرت میشه دوبار ...

هشت سال تعهد خدمت میدید و تا قبل از اون ارشد مربوط به رشتتون میتونید کنکور بدبن

آره من یکی از هم دانشگاهی هام یه دستش از کتف قط بود

ممنون عزیز خیلی امیدوارم کردی😊

من کوچکترین علاقه ای ندارم فکر نکنم بتونم ۳۰سال کار کنم بعد از اتمام درس چطوریه به نظرت میشه دوبار ...

آره تعهد میدیم و اگر بعد درس انصراف بدی باید خسارتشو کامل پرداشت کنی ک مبلغ بزرگیه