2777
2789
عنوان

زندگی دریک ساختمان باقوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 42 پست
شرایطشو  داری نرو

شرایط که خوب اینجارو باهم ساختیم یکی یه طبقه سو برداشتیم.... الان نمی تونم بگم نمیام زشته

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نرفتی نرو من رفتم پشیمونم مثلا باخواهر شوهرم قهرم بیاد نمیر م پایین مقصرم اونه بازم برام تو قیافن

ما انقدری رفت و آمد نخواهیم داشت، چون میگم کلا مدلشون نیست برن و بیان و دخالت کنن

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
شرایط که خوب اینجارو باهم ساختیم یکی یه طبقه سو برداشتیم.... الان نمی تونم بگم نمیام زشته

ماهم خودمون ساختیم شوهرم پشیمونه میگه کاش همون اول می فروختمش میرفتیم جای دیگه الان از رو هم افتادیم 

خدایا شکرت 

من از خدام بود با مادرشوهرم تو یه ساختمون بودیم ولی حیف که نیستیم😔

اینکه میگن دخالت و ... و ... میکنن همش بستگی به شوهر داره که چقدر اقتدار داشته باشه و نزاره کسی تو زندگیش دخالت کنه...

عموی من با ۲تا عروساش تو یه ساختمون ۳طبقه میشینن.بخدا ادم کیف میکنه رابطه ی اینا رو میبینه..

😍😍😍

۱۵ سال با خانواده پدری زندگی کردیم از همچیز ما خبر داشتن  هر جا میرفتیم تفریح مجبور بودیم باخودمون ببریم وبدون این که در بزنن سرشون مینداختن میومدن خونمون و فقط بایدد بگم اگر میخوای اینجوری زندگی کنی نباید اجازه دخالت بدی اگر اجازه بدی رو سرت سوار میشن حالا بستگی به فرهنگ ان خانواده دار که چجور رفتار با عروس دارن

ما انقدری رفت و آمد نخواهیم داشت، چون میگم کلا مدلشون نیست برن و بیان و دخالت کنن

حالا بری متوجه مبشی اصلا به رفت و امد ربطی نداره ماهم ماهی دو بار میرفتیم انگار نزدیکی توقع ادم ها رو بالا میبره از هم چه شما چه اونا 

خدایا شکرت 

من که مادرشوهر و جاریم توی یه ساختمونیم ولی دخالت فضولی نمیکنند ولی اگه میتونین تو یه ساختمان نرین

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
حالا بری متوجه مبشی اصلا به رفت و امد ربطی نداره ماهم ماهی دو بار میرفتیم انگار نزدیکی توقع ادم ها ر ...

واقعا این درسته ماهم توبه ساختمونیم خیلی سعی کردم که ماهم مثل دوتا همسایه باشیم ولی نمیشه هرجا بریم هرچی بخریم باید یه نظری بدن حتی اگه واسه بچم یکی دوتا دست لباس بخرم. میگن مگه بچه لخته که اینهمه پول میدین به لباس بچه

من طبقه پایین خونه مادرشوهرم.اگه جنسشون خراب باشه باهمه چیت کار دارن.کجارفتی؟چرارفتی؟چرا بوغذاتنیومد؟لابدمیخوای بری بیرون غذابخوری.انقدر ریخت وپاش نکن.چرا دستشویی رو هرروز میشوری؟چرا و چرا و چرا(این حال و روز من)

زن داداشام هر کدوم سه سال طبقه پایین خونه بابام بودن(ب گفته خودشون مادرشوهرشون گلِ)

تازه ک ما هیچ دخالتی نداشتیم قطعا وقتی نبودن یا دیرمیومدن فقط وفقط وفقط از روی نگرانی زنگ میزدیم ک حالتون خوبه؟ک قطعا این مسئله برای عروس خوشایند نیست.یا وقتی مهمون داشتن بابام ده بار صدا میزد ک اگه کم وکسر دارین بیاین از بالا ببرین

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.