2777
2789
عنوان

سوپرایز من برای آقای همسر😍😍😍

3949 بازدید | 147 پست

دیشب تولد شوهرجان بود😃

دست وبالمم حسابی خالی بودبه علت اینکه خونه خریدیم😪

کلی هم غصه خوردم که امسال نمیتونم سوپرایزش کنم😔😔

😔

تا دوسه شب پیش آگهی زیورآلات توی دیواردیدم😐

جاکلیدی وآویزماشین درست میکرد با عکس مورد نظر خریدار

خیلی خوشحال شدم کلی ذوق کردم🤪

اینم بگم دوماه پیش مادرشوهرم فوت شدن😭..منم عکس مادرشوهرمو دادم با پسراش زد روی جا کلیدی 😊..یکی واسه شوهرم یکی هم واسه برادرشوهرم 😍

.قیافه هاشون دیدنی بود وقتی جاکلیدی هارو دیدن 😳

الان عکس شونو میزارم ببینید شاید شماهم خوشتون اومد😀

میدونید کادوم شاید کوچیک یا قیمت آنچنانی نداشته باشه ولی خییییییلی باارزشه😊😚😊🙃

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

کوووو ببینم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین بهت چه انتخاب جالبی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اخی 😢😍

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

خیلی قشنگه 👍🏻👍🏻 

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤