2777
2789

نوه عموم همسن منه اومده خونه مون من زود خوابیدم ظرفا قرار بود فردا بشورم بعد تو خواب این تکونم داده بهش گفتم بلندشو بلندشو آب بریز تو ظرفا تا بیام بعد دوباره ساکت 

شدم بعد این به من گفته بلند شو ساعت سه شده بعد من گفتم فلانی بچش میفرسته اینجا به اذیت کردن بعد دوباره خوابیدم این زده زیر بینیم گفتم ک..صک

.ش ولم کن حالا جالب اینه هیچکدوم یادم نیست همچین چیزی گفته باشم یعنی تو خواب حرف دلم زدم🤣🤣🤣🤣💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نفهمیدم چی شد، 

فقط مگه دوتایی روی یه تخت یا تُشک خوابیده بودید؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

آفرین باریکلا ولی من تو خواب نمیگم در واقعیت هم میگم🤣😂😅رو مخن خو مخصوصا این فامیلایی که کسی رنگ خانشونو ندیده ولی خونه همه میرن شوخی کردما🤣🤣🤣🤣🤣ولی حالا تو هم تو خواب گفتی دست خودت نبوده

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست