2777
2789
عنوان

مشخصات شوهر

515 بازدید | 26 پست

بیاین مشخصات خودتون و شوهرتون و بگین ببینم به هم میاین یا نه اگه دوسم داشتین عکس بزارین 😜😘

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم

وقیح تازگیا سایت اومده ایا؟میخوام بزارم میترسم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عضویتت مبارک😐 فضول خان

بتوچه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

چقد نازززی به هم میاین تو یکم سر تری 

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم

😐شناسایی میشیم😄

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
ب هم میاییم میگن شبیهیم  البته اون چشم رنگیه با ابرو و مژه های خیلی مشکی من قهوه ای و ی کوچول ...

منم اینطورم شوهرم چش رنگی و مو مشکیه من بورم اون قدش ۱۸۹ من ۱۷۱ 

هر دو آذر ماهی هستیم 😂😂😂

لجباز، گاهی خوش خلق، مهمون پرستیم، رفت آمد با دوستان و فامیل دوس داریم، تو زندگی دیگران سرک نمی‌کشیدم، رک هستیم، زود فراموش میکنیم دعوا و قهرو. 

ایشون یکم ولخرج. من یکم ترجیح میدم ب همه پول ندم. اون عاشق ریش سبیل من متنفر اون چاق من لاغر 😂😂😂

بالاخره ی روز  منم میرسه
عضویتت مبارک😐 فضول خان بتوچه

کاربر قدیمی ام ولی این عضویت جدیدمه عزیززم 🤣

شوهرم صورتش خیلی مردانه و پر جذبست پوستش گندمیه  ته ریش همیشه داره چشاش سبز گاهی اوقات خیلی روشن گاهی اوقتا تیره ابروهاشم پر و بلنده مژه هاشم خییییلی بلنده دیوونه گاهی اوقات قیچیشون میکنه میگه شبیه زنایی شدم که مژه مصنوعی میزارن 🤣 😍 

خوب خودمم صورتم گرده رو لوپام قرمزه از شوهرم خیلی سفید ترم چشام مشکی  لبام درشته 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه
هر دو آذر ماهی هستیم 😂😂😂 لجباز، گاهی خوش خلق، مهمون پرستیم، رفت آمد با دوستان و فامیل دوس داریم، ...

چه زوج باحالی 

کاربر قدیمی ام ولی این عضویت جدیدمه عزیززم 🤣

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
چه زوج باحالی  

آره دعوا های باحالی داریم 😁😁

بشکن بشکن. 

اون عصبی بشه هیچی جلو دارش نیس نمیدونم این حیف اون گرونه 😂 البته همیشه ن ها گاهی  البته عوضشونم میخره😂😂

ولی خیلی مهربونه گاهی مثل ی پسر بچه 5 ساله میشه با اون هیکلش 🤦‍♀️😂

بالاخره ی روز  منم میرسه