2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

87 بازدید | 12 پست

دوستان من حدودا 10.15روزه اقدام کردم 5روز دیگه پریود میشم خاستم بدونم یکی اگ باردار باشه حتما باید لک لانه گزینی ببینه یا بدون اونم باردار میشع بود من فقط سینهام خیلی درد میکنه همین علائم و فقط دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن لازم ب دیدن لکه نیس فقد بعضی میبینن درد سینه از علائم پریودم هس مختص بارداری نیس گلی فقد بعد موعدت تست بزن 

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
ن لازم ب دیدن لکه نیس فقد بعضی میبینن درد سینه از علائم پریودم هس مختص بارداری نیس گلی فقد بعد موعدت ...

عزیزم اخه من هفته دیگه قراره پریود شم الان 3روزه سینم بخصوص دور نوکش خیلی دردمیکنه 

[QUOTE=156417346]بچه ها ما مشکل حل کردیم چرا نمیشه😓😓[/QUOTEمنم دقیقا مشکلی ندارم مشکلم حل شده دکتر ...

اینقدر فکر کردیم شاید از اون باشه شاید فلان باشه شاید .... مغزمون هنگ کرده

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
عزیزم اخه من هفته دیگه قراره پریود شم الان 3روزه سینم بخصوص دور نوکش خیلی دردمیکنه 

انشالله اون خواسته ک تو دلته داره اتفاق میوفته

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست