2777
2789
عنوان

نی نی 23 روزه ام

206 بازدید | 25 پست

دیشب یه بار اسهال کرد. اخرین باری ک عوضش کردم ساعت 12 بود فک کنم. از اون ب بعد دیگه پی پی نکرده. الان نگاه کردم دیدم یه کوچولو یه ذره پی پی کرده. بیدار میشه از خواب هی زور میزنه و ب خودش میپیچه. ولی پی پی نمیکنه. 

الان نمیدونم چیکار کنم. 

اخرش نفهمیدم بالاخره اسهال داره یا یبوست؟! 

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من

با روغن زيتون روي شكم دايره اي ماساژ بده در جهت عقربه ساعت ، طوري كه انگار ناف مركز دايرس.

بعد كف پاش و انگشتاش.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با روغن زيتون روي شكم دايره اي ماساژ بده در جهت عقربه ساعت ، طوري كه انگار ناف مركز دايرس. بعد كف پ ...

اها حتما مرسی ❤️

خیلی نگرانم😢. دکتری ک میخوام ببرم پیشش فقط شنبه یکشنبه ها هست  توروخدا کسی چیزی میدونه بگه به ...

دکتر بردن نمیخواد که 

چیزی ک گفتی نه اسهاله نه یبوست 

اگه بیشتر از  ی هفته تا ده روز دفع نداشته باشه یبوست میشه 

اسهالم ک اسمش روشه هر لحظه دفع ابکی داشته باشه 

شیر خشک میخوره یا شیر خودتو ؟

اها حتما مرسی ❤️

بچه ها تا ٤-٥ ماه اول مدفوعشون فرم نداره و خيلي شُل هست و نشانه اسهال نيست.

اينكه زور ميزنه هم تا ٦ ماه دستگاه گوارش داره تكميل ميشه .

اما ماساژ، نوازش سر، حرف زدن مادر خيلي كلا مهمه.

اگر بچه باهوش ميخواي مدام با بچت حرف بزن . هركار ميخواي براش انجام بدي با صداي بلند براش ريز به ريز تعريف كن .

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
دکتر بردن نمیخواد که  چیزی ک گفتی نه اسهاله نه یبوست  اگه بیشتر از ت ی هفته تا ده روز دف ...

یه هفته؟ اون برای شیش ماهه ها نیست؟ اخه نی نیم هنوز یه ماهشم نشده؟ 

شیر خودمو. همشم باید اروغ‌شو بگیرم. بعد شیر خوردناش تا دو ساعت باید بغل کنمش تکونش بدم و پشتش بزنم تا دل دردش خوب شه 

یه هفته؟ اون برای شیش ماهه ها نیست؟ اخه نی نیم هنوز یه ماهشم نشده؟  شیر خودمو. همشم باید اروغ‌ ...

برا دلدردش میتونی دکتر ببری برات قطره روتیفلور شاید بدن 

پست کاربر هوم رو بخون دقیقا  درسته 

برا دلدردش میتونی دکتر ببری برات قطره روتیفلور شاید بدن   پست کاربر هوم رو بخون دقیقا&nbs ...

مرسی عزیزم. مامانم دایمیتیکون گرفته. خوبه بنظرت؟ 

بچه ها تا ٤-٥ ماه اول مدفوعشون فرم نداره و خيلي شُل هست و نشانه اسهال نيست. اينكه زور ميزنه هم تا ٦ ...

چه جالب. این بار اولین سری هست ک از 12 شب به بعد تا حالا پی پی نکرده. بخاطر همین نگران شدم. اخه شبا چند یری باید عوضش میکردم