2777
2789
عنوان

نی نی 23 روزه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 25 پست
چه جالب. این بار اولین سری هست ک از 12 شب به بعد تا حالا پی پی نکرده. بخاطر همین نگران شدم. اخه شبا ...

نگراني شما نرمال و وضعيت بچه هم همينطور .💓

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
از 12 شب ب بعد نه. میگم اخه پی پی نکرده

ن عوضش کن گناه داره همون ادرارم خوب نیست بمونه. حداقل هر۶ساعت عوضش کن یکمم بازش بذار بیقراریش ازهمونه من شب ک پوشکش میکنم صبح گریه میکنه تا بازش کنم

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب. این بار اولین سری هست ک از 12 شب به بعد تا حالا پی پی نکرده. بخاطر همین نگران شدم. اخه شبا ...

نگران نباش دخترمنم روزی چندبار میکنه یبار ۴روز نکرد

ن عوضش کن گناه داره همون ادرارم خوب نیست بمونه. حداقل هر۶ساعت عوضش کن یکمم بازش بذار بیقراریش ازهمون ...

اره ولی پوشکش خشکه . چند دیقه بازشم گذاشتم. ولی از اون نیس انگار. بازم زور میزد گریه میکرد

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من
خودت عذاهای نفاخ نخور عرق نعنا ونبات بخور ک نفخ غذارو بگیره 

دختر شما دل درد نداشت؟ ینی میخوام بدونم همه بچه ها دل درد دارن اون اویل یا فقط بعضی ها اینطور میشن. نی نی من بعضی شبا دل درد داره و گریه میکنه. البته اروغش رو ک اکثر اوقات میگیرم. غذامم شده برنج و مرغ یا چلو گوشت. هر چی نگاه میکنم بقیه غذاها توش چیزای نفاخ داره. خسته شدم از بس فقط همینارو خوردم. 

دختر شما دل درد نداشت؟ ینی میخوام بدونم همه بچه ها دل درد دارن اون اویل یا فقط بعضی ها اینطور میشن. ...

چرادخترمنم تا۳ماهگی شدید داشت عصراکامل گریه میکرد ولی خوب شد. همه دارن. یمدت رژیمو رعایت کن رازیانه هم دم کمی بخوری هم براشیرت خوبه هم نفخ غذاتومیگیره

چرادخترمنم تا۳ماهگی شدید داشت عصراکامل گریه میکرد ولی خوب شد. همه دارن. یمدت رژیمو رعایت کن رازیانه ...

ممنون عزیزم❤️🌹