2777
2789

عزیزم من برنامه ریزی کردم قبلش مشکل تورو داشتم اما از وقتی برنامه ریزی کردم الان 6 ماهه خونم همیشه خدا تمیزه با وجود بچه 2 ساله حتی روی خواهرمم تاثیر گذاشتم

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی دو روز یه بار ؟؟؟؟

اگر تمیز نیست هر روز احتیاج داره 

تازه اگه بچه داری روزی دو سه بار

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

تو برنامم روزی یک ساعت تمیز کاری دارم و کلی وقت اضافه میارم در صورتی که قبلش یک سر درحال کار کردن بودم یا یک سر در حال استراحت

عزیزم من برنامه ریزی کردم قبلش مشکل تورو داشتم اما از وقتی برنامه ریزی کردم الان 6 ماهه خونم همیشه خ ...

هییی 

یادش بخیر 

منم با یه بچه همه چیم رو روال بود 

الان رسما دارم دیوانه میشم از کار زیاد و بی نتیجه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بگو مگه من در مورد  کار تو نظر میدم که تو در مورد کار من نظر میدی.....من مدیر خونم و خودم میدونم چیکار کنم...همیشه تلاشمو میکنم ولی گاهی نمی‌رسن....و توقع ندارم مثل رئیس ها بیای سرک بکشی و دستور بدی

بازم هیچی...
گفتم بدترشد بهم کلیدکردیم    

عزیزم به حرفای اینجا گوش نکن 

الکی از هیچ و پوچ دعوا درگیری درست نکن 

هر روز تمیز کن خب

برنامم رو خلاصه بهت میگم انجام بده. روزی یک ساعت صبحانه که خوردی ظرفارو که شستی لباسارو میندازی لباسشویی گازو سینک باید هر رووووز تمیز بشه. روز شنبه مخصوص در های خونست. روز یک شنبه مخصوص سرویس بهداشتی روز 2 شنبه جارو برقی روز سشنبه کف و سرامیک روز 4شنبه گردگیری هرچی که توی خونست روز 5 شنبه جارو برقی و تمیزی یخچال روز جمعه استراحت و عشق و حال بخدا این برنامرو که میرم نه خستم میشه نه دیگه استرس حرف شوهر

هییی  یادش بخیر  منم با یه بچه همه چیم رو روال بود  الان رسما دارم دیوانه میشم از ...

ببین عزیزم بهم ریختگیه خونه با وجود بچه طبیعیه این طفلیا که قرنطینن تو خونه هم بهم نریزن پس چیکار کنن. اصل مار تمیزیه گلم غصه نخور برای بهم ریختگیه بچهات