2777
2789
برنامم رو خلاصه بهت میگم انجام بده. روزی یک ساعت صبحانه که خوردی ظرفارو که شستی لباسارو میندازی لباس ...

آره ممنون رویخچال میزنم برنامتو...عمل میکنم فقط یه سوال.. اگه بگه توخونه نباید نرمه نون بریزه وهرروز جاروبرقی کن چکارکنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ممنون رویخچال میزنم برنامتو...عمل میکنم فقط یه سوال.. اگه بگه توخونه نباید نرمه نون بریزه وهرروز ...

ببین من برای نرمه ریزه هم برنامه دارم🤣 تا نرمه ریزه ببینم نبتون میکشم اونجا رو. ولی تو این برنامرو پیش برو وقتی ببینه تمیز شدی اگه یک روزم کثیف باشه حرفی نمیزنه چون زحمتات رو میبینه من الان دیگه شوخرم هیچییی نمیگه قبلا خیلی غر میزد سرم

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
ببین عزیزم بهم ریختگیه خونه با وجود بچه طبیعیه این طفلیا که قرنطینن تو خونه هم بهم نریزن پس چیکار کن ...

قربونت برم 

ممنون از همدردیت 

سه تا بچه دارم 

ولی واقعا ادم روحش خسته میشه 

کم میاره 

گاهی دعواشون می کنم 

گاهی دلم میسوزه تو این قرنطینه 

اونام دلشون خوشه به اسباب بازی و مداد رنگی 

همه همین حرف شما رو میزنن

ولی حسرت اینو دارم دو ساعت خونه م تمیز بمونه یا توی کمدا و کشوها 

میرم تو اشپزخونه میام می بینم خونه پر اسباب بازی 

اتاق خودمونم پسر کوچیکم تمام لباسا رو از دراور ریخته بیرون😣😣😣🤕

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
آره ممنون رویخچال میزنم برنامتو...عمل میکنم فقط یه سوال.. اگه بگه توخونه نباید نرمه نون بریزه وهرروز ...

خب بکن 

من روزی سه بار جارو برقی می کشم همه جا رو   

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
قربونت برم  ممنون از همدردیت  سه تا بچه دارم  ولی واقعا ادم روحش خسته میشه  ...

خدا حفظشون کنه الهی چه میشه کرد دیگه عزیزم 3تا هم هستن دیگه اصلا فکر مرتبیه خونتو نکن🤣 بهشون سخت نگیر گناه دارن طفلیا بزار بازیشونو بکنن. 

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
خدا حفظشون کنه الهی چه میشه کرد دیگه عزیزم 3تا هم هستن دیگه اصلا فکر مرتبیه خونتو نکن🤣 بهشون سخت نگ ...

در طول روز کاریشون ندارم 

میزارم راحت باشن 

از عصر دیگه شروع می کنم به جمع کردن 

3.4 ساعت طول می کشه تا خونه شکل خونه بشه تا پدرشون بیاد

همسرم خیلی حساسه 

همینقدری که همسرم اومد یکی دو ساعتی خونه تمیزه تا موقع خواب