2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

72 بازدید | 8 پست

اقا هدفونمو گم کردم قاطی کردم🙄😅 یکم بیایید حرف بزنید حداقل دلمون باز شه هدفونه منم پیدا نمیشه 😒😒 شانس مایه بیایید از موقعهایی که جلو بقیه ضایع شدین بگید خوبه بنظرتون🤔🤔 مثلا  به شخصه یه بار یکی سلام کرد فک کردم با منه دست تکون دادم بهش سلام کردم 😑تازه نمیشناختم بعد دیدم با من نبود با پشت سریم بود 😑جاش بود با دستم بزنم تو سرم ولی خب محو شدم...

درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱ساله ترک هدفون کردم

خیلی تواناییت بالا بوده تبریک میگم بهت واقعا من نمیت نم تازه صبح که پا میشم یه سیم پیچیده بهم اینجوری وصلم بهش

درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت
خیلی تواناییت بالا بوده تبریک میگم بهت واقعا من نمیت نم تازه صبح که پا میشم یه سیم پیچیده بهم اینجور ...

انسان عادت میکنه

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

یبار دوران نامزدی رفتیم زنجان

منم با جاریم که ۱۰ ساله ازدواج کرده حس رقابت دارم

خیلی زبون داره و سریع هر کی میومد خودشو مینداخت جلو حسابی اهل پرسی بوس بغل..

شوهرم یه عمه داشش بار اول منو میدید با خودم گفتم بزار من جلو تر برم سلام بدم

خلاصه اومد بدو بدو رفتم جلو دست دراز کردم سنش بالا بود ۸۰ میشد

اونم اون ورو نگاه کرد و اصلا متوجه نشد

منم هی بال بال میزنم ترکی سلام میدم

دستمو دراز میکنم

اونم معلوم نیس محو کی بود

خلاصه خیلی ضایع شدم😒

محبت کردن به بعضیا مثه تکون دادن پارچه‌ی قرمز جلوی خره، عین خیالشم نیست :)
انسان عادت میکنه

یسری عادت کرده بودما دوباره معتادش شدم

یبار دوران نامزدی رفتیم زنجان منم با جاریم که ۱۰ ساله ازدواج کرده حس رقابت دارم خیلی زبون داره و س ...

وایی اره  خیلی بده 😂😂😂 برا منم پیش اومده قشنگ اینموقعها تو دلم میخوام با همون دست اویزون طرفو خفه کنم