2777
2789

سلام میشه لطفا ?

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان وقتی یه نفر نی نی یار تگ میکنه  در اسرع وقت جواب داده میشه  نیازی نیست بارها تگ کنی ...

نی نی یارشب شما چیکار میکنید؟

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
چیو چیکار میکنم

ن میگم خب شغلتون چیه ک اسمتون نی نی یار شب

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
بله

سلام خسته نباشید.من هفتم شهریور قطع دسترسی شدم و دلیلشو نمیدونم تا دیشب ک دیدم میتونم وارد بشم برام سوال هست چرا من نه تو بحثای سیاسی بود نه تاپیک ممنوعه یادمه اخیرین تاپیکم ک شرکت کردم یکی از کاربرا میخاستن ده تا تاپیکشو کزارش بزنیم ک من براش زدم تا اونم واسه من کزارش بزنه تو این سه هفته واقعا برام سواله چرا قطع دسترسی شدم لطفا جوابمو بدید ممنونم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

شغلم خوب همینه دیگه  یه جورایی مثلا پشتیبان سایت

اها ببخشید میشه هرچی تاپیک ونظرسنجی من دارم پاکش کنید؟ممنونم😍💗

سلام خسته نباشید.من هفتم شهریور قطع دسترسی شدم و دلیلشو نمیدونم تا دیشب ک دیدم میتونم وارد بشم برام ...

ببخشیداینجاسوال میپرسم.تاپیک ورم کلیه تون و خوندم قفل بود.پسرتون خوب شد کلیه ش؟پیگیرشدید؟پسرمنم هردوتاکلیه ش ورم خفیف داره نمیدونم خوب میشه یانه یکیش 9یکیش8

باید به او که همه چیز را میداند اعتماد کنیم و این تمام ماجراست....*اللهم صل علی محمد و ال محمد*
ببخشیداینجاسوال میپرسم.تاپیک ورم کلیه تون و خوندم قفل بود.پسرتون خوب شد کلیه ش؟پیگیرشدید؟پسرمنم هردو ...

خواهش میکنم عزیزم.من دیگه نبردمش پیشمتخصص کلیه دکترش گفت نمیخاد ببریش بعد یک سالگی خوب میشه میخاستم بعد یک سالگیش ببرمش ک بخاطر کرونا هنوز نتونستم ببرمش