2777
2789

منکه نچ😐

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

اسی ببخشید 

خانما میشه واسه ا تاپیکم ک درمورد رشته کنکوره گزارش بزنید 

ممنون میشم براتون صلوات میفرستم ❤🙃

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان تهرانپارس فلکه سوم تهرانپارس منظورته؟ من اونجا زایمان کرذم

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  
بیمارستان تهرانپارس فلکه سوم تهرانپارس منظورته؟ من اونجا زایمان کرذم

اره عزیزم همونجاس.کدوم دکتراشون خوبن؟من تازه میخوام اقدام کنم همسرم ازمایش اسپرم داد ولی حرکت اسپرمش کمه و چند سال پیشم عمل واریکوسل داشتن واسه همین میخوام از اول یجای خوب برم

اره عزیزم همونجاس.کدوم دکتراشون خوبن؟من تازه میخوام اقدام کنم همسرم ازمایش اسپرم داد ولی حرکت اسپرمش ...

والا من ک همشونو نمی‌شناسم ولی باید همشون عالی یاشن چون بیمارستانش فوق تخصصیه. من دکترم ریحانه رمضانپور بود خوب بود.شمارشم دارم

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  
والا من ک همشونو نمی‌شناسم ولی باید همشون عالی یاشن چون بیمارستانش فوق تخصصیه. من دکترم ریحانه رمضان ...

ممنون.هزینه هاشون چه جوری بود؟ازمایش اسپرم و سونو رو چقدر میگیرن

ممنون.هزینه هاشون چه جوری بود؟ازمایش اسپرم و سونو رو چقدر میگیرن

والا من سه سال پیش زایمان داشتم.اون موقع هم دفترچه بیمه سلامت قبول میکردن اونقدی نمیشد هزینش. البته من آز اسپرم رو‌ خبر ندارم.زایمانم هم طبیعی بود کلا شد ۵۰۰تومن با دفترچه. اگه دفترچتو قبول کنن گرون نمیشه