خدایا اخه این چه زندگی مزخرفی داریم از صبح باید پاشیم پابه پای اینا آنلاین باشیم تا ظهر انگار کارمون صدبرابر شده خودت میشی یه مادر معلم هی تکرارکنی تکرارکنی تابیای بخودت بجنبی میبینی نهار نداری زندگیت ترکیده عملا به هیچ کاری کاری تو خونه نمیرسیم جز درس و نهایتا یه پخت پز دیگه افسردگی گرفتم اخه
نمیدونستم تکالیف گردن من میشه گالریم پر میشه هی باید پاک کنم یعنی بد بختی
معلمشون دقیقا چکار میکنه؟
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
تازه مال ما چهار تا معلم هر کدوم یه کتاب دست گرفتن فشار روی یه معلم نیست ولی حجم کاریش بالاست
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی فیلم میزاره امتحان و درس میپرسه ولی بچه هااااا واقعا قابل کنترل نیستن ویس های معلم گم میشه تو حرفا
اخ یادم رفت حضور غیاب هم با منه
دلم برای خودم کبابههههه
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اخه ماهم نماینده کلاسیم اینکارا نمیکنیم اصلا و ابدا روز اول فایل فرستاد معلم گفت بزارید گروه ...
همه مدرسه ما نماینده ها این کارو باید بکنن اشکمون در اومده
اخه ماهم نماینده کلاسیم اینکارا نمیکنیم اصلا و ابدا روز اول فایل فرستاد معلم گفت بزارید گروه ...
باید بگم نمیرسم
هر برنامه ریزی میکنم به کارای خونم فقط نمیرسم تا بلند میشم مامان این چی میشه مامان اون چی میشه ...
خب بگو خودش توی برنامه انلاین باشه و کلیپای معلمو ببینه با دقت گوش کنه شما ب خونه برس ناهار اماده کن بیکار ک شدی بشینین تکالیفو انجام بدید اوناییشو ک مشکل داره،،بگو انگار این تایم توی مدرسه ای سوالیم بود انلاین از معلم بپرسه،،،برای ویس هم سخت نگیر ک هی پاک کنی اینجوری بچه هم استرسی میشه عادی باش خرابم کرد ک کرد نخواه ک همه چی بی عیبو نقص تحویل بده
شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
چقد سخت خب بگو نمیتونم در توانم نیست انقدر ام خودش مشغله داره که کارای دیگران و نمیتونه انجام بده
زشته روم نمیشه
منم همین شرایط دارم دختر من که کلاس اوله کلی باید باهاش تمرین کنم تازه یه دختر دوساله هم دارم بخدا مریص شده بودم انقدر غصه خوردم گفتم خدایا اینا مریض میشن کلی به خودشون استراحت میدن ولی من در حین مریضی و درد باید به اینا رسیدگی کنم 😢😢😢😢
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.