2777
2789

من پرولاکتینم چن ساله بالاست قرص خوردم بعدش همزمان بدون ابنکه آزمایش بدم ببینم پایین اومده یانه اقدام کردم و باردار شدم بعد سقط شدن آیا بخاطر پرولاکتینه؟

نه عزیزم پرولاکتین بالا فقط جلوگیری میکنه ازبارداری من بخاطر همین مشکل هرکدوم از بچه هامو ۴سال بعد ا ...

پس سقطام ربطی نداره ب اون؟میگم شاید تو بارداری بخاطر استرسایی ک داشتم پرولاکتینم زیاد رفته بالا و سقط کردم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر زیر سه ماه بوده بچه یک نقصی داشته 

یکی 7هفته رشدش متوقف شد یکی 14هفته خونریزی و بعدم سقط.من بدون ابنکه پرولاکتینمو کنترل کنم و پایین بیارم با دو سه تا قرص باردار شدم میگم شاید ازونه

تبریز.اینا تو آزمایش خون ک میدم سالمن 

آزمایش خون نشون نمیده تونسی برو تهران پیش دکتر شروین روبروی ساختمان صدا وسیما خیابان آرژانتین تشخیص اش حرف نداره منم اصفهانم رفتم انجا 

من نازایی داشتم دختراولمو ۵سال این یکی ام ۵سال 

چقد سخت.نازایی هم دردمه سقط هم ی جور درده.بخدا ادم از زندگی زده میشه.ی دکتری میگه از پرولاکتینه پرولاکاتینو تنظیم کن باردار شو یکی میگه نه.موندم بخدا میترسم بازم سقط شه 

چقد سخت.نازایی هم دردمه سقط هم ی جور درده.بخدا ادم از زندگی زده میشه.ی دکتری میگه از پرولاکتینه پرول ...

اول دلیلو پیدا کن چون روح وجسمت داغون میشه ولی اصلا ناراحت نباش رفع میشه منم فکرمیکردم دنیا اخرشده هیچ وقت حامله نمیشم تازه یک چیز جالب فهمیدم مادربزرگ پدرمم عین من هر ۵سال حامله میشده 

اول دلیلو پیدا کن چون روح وجسمت داغون میشه ولی اصلا ناراحت نباش رفع میشه منم فکرمیکردم دنیا اخرشده ه ...

پس ب اون رفتی.بخاطر پرولاکتین حامله نمیشدی؟یعنی 5سال طول کشید درمانت؟