مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴
خبر خوشحال کننده زیاد شنیدم.ولی نتونسته رو خوابمتاثیر بزاره.مث خرس میخوابم😁😁😁
دورو برتو 😂😂😂😂
یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...
مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم