2777
2789

سلام

لباسشویی دوو نو صفر آکبند از مغازه خریدیم

نصاب اومد نصب کرد 

ولی خشک کن کار نمیکنه

روی تایم خشک کن میمونه

خیلی ناراحتم

از ناراحتی تبخال زدم

۶ روزه خریدیم ولی لباسشویی نداریم و کلی لباس چرک جمع شده

خیلی بدشانسم

خیلی اعصابم خورده

شرکت دوو گفته صبر کنید تا در موردش تصمیم گیری بشه 

معلوم نیس کی جواب بدن

کسی همچین تجربه ای داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خشک کنش کار نکنه

ازش استفاده کن فعلا 

چقدر بده اینجوری ،از کجا خریدی؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
من دوو دارم عالیه... تازه من بدون گارانتی خریدم کره ای اصل

خوشبحالتون

من اگه بدون گارانتی میخریدم چی میشد....

با گارانتی خریدم از روز اول خرابه

بین محصولات کارخونه همین یه دونه خراب بوده که نصیب من شده

تکنسین تعمیر میگفت یا براتون موتورشو عوض میکنن یا برد شو من نمیخوامش کلا تعویض ش کنن

نمیکنن ماهم یک بخاری خریدیم چندسال پیش شمعکش خراب بود معذرت میخام اومدن بهش چسیدن و رفتن و فایده نداشت گذاشتیم کنار اینم از گارانتی ایران. حالا ان شاءالله درست میشه سفت و سخت بگو من پول کالای سابم دادم نه کالای مرجوعی و دست دوم و خراب

خوشبحالتون من اگه بدون گارانتی میخریدم چی میشد.... با گارانتی خریدم از روز اول خرابه بین محصولات ...

ببین عزیزم من بدون گارانتی خریدم ولی خیلی زیر قیمت تر... من پارسال دوو در بزرگ رو خریدم نزدیک 6

به نظر من گارانتی ایران اصلا چرته و به درد نمیخوره... من لااقل میدونم کره ای هست دیگه ایرانی نیست

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
تکنسین تعمیر میگفت یا براتون موتورشو عوض میکنن یا برد شو من نمیخوامش کلا تعویض ش کنن

ببین دیگه جنس اصل بخاطر تحریم ها ایران نمیاد این الجی هم همش تقلبی وموتوراش واسه ایرانه من لباسشویی پاکشوما خریدم .