2777
2789

سلام دوستان کسی تست بازیگری داده ؟ دوستم علاقه داره ب بازیگری چند روز پیشم انگار ثبت نام کرده تو تست بازیگری کامران تفتی فردا قراره بره ولی خیلی استرس داره .تا حالام کلاس بازیگری نرفته .کسی میدونه چجوریه تست گرفتن ؟ باید چیکار کنه و چ چیزایی رو رعایت کنه ؟ واسه استرس چیکار کنه واقعا منم از استرسش استرس گرفتم 😐

🐝🐜🐞🌳🌲🌴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من کلاس بازیگری میرفتم. ازش تست میگیرن . مثلا ما چون رشتیم اقای حلوی بهمون اموزش میداد اولین بارم صورت ادمو نگاه میکنن که ببینن  چهره طرف اصلا به بازیگری میخوره یا نه بعدم باید گریه خنده غمگین خوشحال تعجب زده اینارو کاملا با احساس انجام بده. روابط اجتماعیش باید خوب باید شه جون همش کار گروهیه

تو محل کار مبتلا شدم دیگه هر جور رعایت کنی یه وقتی حوصلت سرمیره مجبوری ماسکو ورداری

اره واقعا خسته کننده س قبول دارم . حدا کنه زودتر بساطشو جمع کنه بره .انشالله هر چه زودتر سلامتیتونو بدست بیارین.

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
اره من کلاس بازیگری میرفتم. ازش تست میگیرن . مثلا ما چون رشتیم اقای حلوی بهمون اموزش میداد اولین بار ...

ممنونم عزیزم . چند روز مخ منو خورده والا از بس استرس داره ب منم منتقل کرده .اینارو بگم انجام بده ولی خب بهش گفتم ی کم گریه کن خنده اش میگیره 😐

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
ممنونم عزیزم . چند روز مخ منو خورده والا از بس استرس داره ب منم منتقل کرده .اینارو بگم انجام بده ولی ...

😂😂 ولی جدینا. هر استادی که باشه جدیه باید خوب و درست کارشو انجام بده چون اونا اینقد مثل ماها دیگه با کوچیکترین مسخره بازی طرفو کنار میزارن

😂😂 ولی جدینا. هر استادی که باشه جدیه باید خوب و درست کارشو انجام بده چون اونا اینقد مثل ماها دیگه ...

فک کنم کامران تفتی باشه نمیدونم دقیق ولی خودش گفت فرم پر کرده .والا  فقط میگه استرس دارم میگم خب گریه کن ی کم گریه میکنه وسطش غش میکنه از خنده میگم چرا میخندی میگه اشکم در نمیاد سختمه .میگه دعا کن ب ارزوم برسم میگم ی کم تلاش کن بدونه استرس برو .یعنی اگه تپقم بزنه میره کنار درسته ؟

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
😂😂 ولی جدینا. هر استادی که باشه جدیه باید خوب و درست کارشو انجام بده چون اونا اینقد مثل ماها دیگه ...

ببخشید سوال میکنم حتما باید اشکش در بیاد یا اشکشم در نیاد کافیه .اخه اشکش در نمیاد انگار سنگ دله

🐝🐜🐞🌳🌲🌴