2777
2789
عنوان

چیکار کنم دوقولو باردار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوقلو میخای، 

خیلی سخته دوقلویی، ریسک خیلی بالایی داره، واقعا معجزه خدارو میخاد تا بچه ها سالم ب دنیا بیان  اگه یه سر به بحث های جنین شناسی بزنی متوجه میشی،

بسپار ب خدا هرچی برات بخاد خبره

اره میگن میشه چند وقتشون بود عزیزم ؟چرا انداختی؟

یه هفته مونده بود قلبش تشکیل شه منم داییم دوقلو بود یه قلش مرد دوتا از دختر دایی وپسرداییام دوقلو ان دختر خالم دوقلو ارث از خانواده مادرم بردیم من چون دوتا بچه شیر به شیره داشتم اینم کوچیکم شیر میخورد حامله شدم انداختم

چرا دوقلو میخای،  خیلی سخته دوقلویی، ریسک خیلی بالایی داره، واقعا معجزه خدارو میخاد تا بچه ها ...

اره استرسش خیلی بالاس 

منم فقط میخوام یک تلاش کوچیک کنم و بقیشو بسپارم به خدا برای دوقولو باردار شدن 

که یک بار سز بشم نه دوبار 😑

یکبار سختی زایمان و دوران نوزادی بکشم یهو نه دوبار

ولی همشو میسپارم دست خدا به زور نمیخوام  گلم هرچی خدا قسمت کنه

ای وای پس خیلی مراقب باش دختر دوباره باردار نشی 

انقدر چرتو پرت خوردم خواهرجان دیگه بدون جلو گیریم باردار نمیشم عروس پشت پرده چقدر دم کردم خوردم بچم بیفته دوقلوها رو چقدر زعفرون چقدر گیاه چرتو پرت کلا رحمم داغون شد آخرم کورتاژ