2777
2789

بعد تو صفحه ی کارنامه ی کنکورمم نوشته شما مجاز به انتخاب رشته ی فرهنگیان هستید. به نظرتون میتونم برم؟ از طرفی بیشتر از هر چی به مددکاری اجتماعی علاقه دارم ولی تو قم فقط پیام نور و دانشگاهای پولی دارنش منم دوست ندارم شهر دیگه برم . به مشاوره و روانشناسی هم خیلی علاقه دارم . 

چی کار کنم؟ دانشگاه یا رشته چی میتونم قبول شم؟

خب برو روان شناسی یا مشاوره وراهنمایی

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

10 هزار انسانی بعیده دولتی بیاری، اگه علاقه داشته باشی و خودت به روز باشی، پیشرفت میکنی، دانشگاه خوب یه عنصره، ولی مهم تلاش دانشجو هست. اگه دوست داری رشته ای را و درس خوندن را هر دانشگاهی که میتونی برو 

مشاوره و راهنمایی خیلی خوبه 

من یه ترم تو پیام نور مشاوره خوندم اما چون میخواستم حقوق بخونم تغییر رشته دادم . الان دوستایی که مشاوره رو ادامه دادن شاغلن من که حقوق میخونم اندر خم یه کوچه م و همینطور علوم تربیتی رشته خوبیه

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
مشاوره و راهنمایی خیلی خوبه  من یه ترم تو پیام نور مشاوره خوندم اما چون میخواستم حقوق بخونم تغ ...

عزیزم شهریه ی پیام نورت کلا چند شد یه ترم؟ یه ترم در واقع چند وقت شد؟ بعد حقوق و تو همون پیام نور تغییر رشته دادی؟

عزیزم شهریه ی پیام نورت کلا چند شد یه ترم؟ یه ترم در واقع چند وقت شد؟ بعد حقوق و تو همون پیام نور تغ ...

آره تو همون پیام نور باید یه ترم بخونی بعد شرط معدل داره برای تغییر رشته که اونم بالای ۱۴ باید باشه فکرکنم تا پارسال ۱۲ بود .

ااان انتخاب واحد کردم تا دی ماه که امتحان بدم میشه یه ترم بعدش بهمن انتخاب واحده تا خرداد و تیر امتحان بدم که ترم تموم میشه .

شهریه الان ۲۳۷ تومن ثابت دادم 

بالای ۷۰۰ یا ۸۵۰ هم متغیر میشه چون ۲۴ واحد برداشتم 

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

از مهر تا دی یه ترم از بهمن تا خرداد و تیر یه ترم دیگه اس

نیمسال اول و نیم سال دوم میگن بهش .

دقیقا مثل مدرسه 

من سال ۹۶ رتبه م ۱۰۱۵۹بود

البته باید ببینی چه درسایی رو خوب زدی فکر نکن تنها بر اساس رتبه و تراز انتخاب واحدتو قبول کنن 

مثلا من روانشناسی رو ۷۰ زده بودم مشاوره آوردم

دوستم اقتصاد خوب زده بود ۷۰ بودم اونم مدیریت دولتی قبول شد  که باهم تغییر رشته دادیم