2777
2789
اولی شدید بود دومی خفیف امکانش هست هرکس چندبارم. بگیره 

البتہ ماآبان98ہم گرفتیم کہ خیلیم شدیدبودکہ میگن کروناازاون۔موقع توایران بودہ ،بااون حساب کنم میشہ دوبار،کہ تیرامسالم۔گرفتیم ولی خفیفتربود

وخدایی که بشددددت کافیست❣
البتہ ماآبان98ہم گرفتیم کہ خیلیم شدیدبودکہ میگن کروناازاون۔موقع توایران بودہ ،بااون حساب کنم میشہ دو ...

بله دوتا از اقوام ما هم اون زمان همراه بیمار تو بیمارستان بودن به شدت مریض شدن و حالشون بد بود احتمالا کرونا بوده🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواقعامطمعنی من بادوتابچه یبارگرفتم خیلی خیلی سخت گذشت جونم دراومدتاتموم بشه هرشب کابوس دارم همش احس ...

شما اگه اينستا داري اين پيجو بخون

https://instagram.com/dr.medfacts?igshid=1lnuwmegkjohy 

ببين من دختر خالم پزشك اين بيماري از آبان تو ايران بوده

نميدونستن چيه فكر كردن آنفولانزاس

همسرم آذر گرف من دي ماه

بدترين مريضي بود كه تو عمرم داشتم

چون نميدونستيم چيه فكر كرديم خوب سرماخوردگيه خوب ميشيم گذشتيم ازش

الان كه همه ميدونن كرونا چيه و انقدرممم ماشالله مردمو ترسوندن(بخدااا كه سياستي پشتتشه )

با ترسيدن بيشتر به بدنت ضربه ميزني سيستم ايمني تو ضعيف ميكني هرمريضي باشه ميگيري

دوم اين كه با وسواس زياد هرچي ميكروب كه براي بدن لازم تا اونا با انواع و اقسام باكتريها و ويروس ها بجنگن كه وارد بدن نشن و ما داريم با الكل و وايتكس از بين ميبريم

خوب در نتيجه هيج ميكروبي نيست كه بتونه با بقيه بجنگنه

در نتيجه با كوچكترين چيزي ما مريض ميشيم

ميريم تستم ميديم ميشيم كرونا مثبت

يك تحقيق تو خارج نشون داده

كه از انواع و اقسام ميوه رو ازشون تست كرونا گرفتن تستشون مثبت شده آيا ميوه كرونا داشته؟!!

ببين تمام ويروس سرماخوردگي از خانواده كرونا ويروس حتي سرماهم بخوري بري تست بدي معلومه مثبت ميشي

فقط اسم اين آخري كويد ١٩

اينارو ميگمم كه فقط نترسيد با ترسيدن خودتونو از بين نبريد

فقط ماسك بزنيد فاصله و رعايت كنيد دستاتونو بشوريد

و به زنگي عادي برگرديد

بله دوتا از اقوام ما هم اون زمان همراه بیمار تو بیمارستان بودن به شدت مریض شدن و حالشون بد بود احتما ...

یہ عدہ میگن ازبرج 8کروناتوایران بودہ،یہ عدہ تکذیبش میکنن،ولی ازمادقیقامثہ کرونابودانداختہ بودبہ ریہ وسینہ،انگاروزنہ گذاشتہ باشن روسینمون،بہ شدددددت بی اشتہا،تب،لرز،چندین باردکتروسرم اصلافایدہ نداشت،بالاخرہ بعد20روزکم کم خوب شدیم

وخدایی که بشددددت کافیست❣