2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شرط بورسیه یکیش اینه که باید معدلش بالا باشه و با اسنادی اثبات میکنن که شرایط پرداخت رو ندارین

09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی  دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس

در ضمن اصلا فکر نکنید شرط موفقیت آزمون های قلمچیه...اصلا اینطور نیست

من خودم جز مخالفین سرسخت قلمچی هستم

به جای روحیه واقعا. اکثر اوقات باعث نا امیدی بچه هاست

09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی  دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس

من خودم جز مخالفین سرسخت قلمچی هستم به جای روحیه واقعا. اکثر اوقات باعث نا امیدی بچه هاست

میخوام هرتلاشی کنم که موفق بشه حتی ازطلاهامم میزنم 

بیشتر نیاز به مشاورویا پشتیبان  داره تا آزمون چون تو مدرسه آزمون گاج وگزینه دو رو میگیرن 

شما میتونین کمکمون کنین؟؟ 

میخوام هرتلاشی کنم که موفق بشه حتی ازطلاهامم میزنم  بیشتر نیاز به مشاورویا پشتیبان  داره ...

در خدمتم عزیز..نگران نباشین...پشتکار داشته باشه قطعا موفق میشه..من در خدمتم🌸

در خدمتم عزیز..نگران نباشین...پشتکار داشته باشه قطعا موفق میشه..من در خدمتم🌸

من دیپلم تجربی ام

میخوام کنکور انسانی بدم

میشه کمکم کنید؟

نمیدونم از کجا باید شروع کنم

تمام کتابهای درسیه انسانیو باید بخونم؟

یا کتاب تست درسنامه دار بگیرم کافیه؟

میشه برام برنامه ریزی کتید؟

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️
من دیپلم تجربی ام میخوام کنکور انسانی بدم میشه کمکم کنید؟ نمیدونم از کجا باید شروع کنم تمام کتاب ...

سلام عزیزم

حتما..🌹

خصوصی بهم پیام بده