2777
2789
عنوان

استخدام آموزگار ابتدایی

507 بازدید | 16 پست

خانمهایی که شرکت کردن منابع فلسفه تعلیم و تربیت و روشها و فنون تدریس کتاب جامع کسی میدونه بهم معرفی کنه چی بخونم کدوم مولف

خیلی ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید با مدیریت بازرگانی هم میشه رفت اگه منابعشو خوندی زده اگه بود لطفا بهم اطلاع بدید

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
مرسی عزیزم

الان شما برا استخدامی ا پ امتحان میدید ؟؟؟

چجوریه اسونه سخته چند نفر میگیرن ...؟؟؟؟

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی   
الان شما برا استخدامی ا پ امتحان میدید ؟؟؟ چجوریه اسونه سخته چند نفر میگیرن ...؟؟؟؟

من دومین آزمون استخدامیه که تو عمرم میخوام شرکت کنم تهرانم نفرات زیادمیخوان بخونم ببینم چی میشه

اولین بار ده سال پیش شرکت کردم قبول شدم رفتم مصاحبه نمره کامل گرفتم ولی استخدامم نکردن خاطره ی خوبی از استخدام ندارم 

من دومین آزمون استخدامیه که تو عمرم میخوام شرکت کنم تهرانم نفرات زیادمیخوان بخونم ببینم چی میشه اول ...

اه چه ضد حالی 

موفق باشید 

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی