2777
2789
عنوان

لطفا بیایین یک سوال کنکوری دارم

196 بازدید | 20 پست

منطقه ۳ رشته انسانی با تراز تقریبا هشت هزار رتبه چند؟ و چقد احتمال قبولی دانشگاه فرهنگیان هست،زیر گروه پنج هم تراز هشت هزار،

واسه داداشم میخوام ترازشو گف ولی رتبشو میگه اگه تربیت معلم قبول شم میگم،غیر از تربیت معلم هم چیزی نمیزنه، دعا کنین قبول شه،اگه دوس داشتین صلوات بفرستین،ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترازش اصلا بالا نیس

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
نه همین امسال میگفت مجاز شدم نه نمیدونم

عزیزم سلام ... من سوالی ازتون داشتم

من امضای شما رو تو نی نی سایت زیاد دیدم ... خیلی از کاربرها این امضا رو دارن

کنجکاو شدم بدونم دلیل خاصی داره؟ ... ببخشید  

عزیزم فرهنگیان تراز بالای 6500 میخواد که برادر شما داره

عزیزم تراز بالای ۶۵۰۰ جز شرایطشه نه هینکه لزوما هرکی بیاره قبوله تراز ۶۵۰۰ کنکور اصلا اثلا بالا نیس با قلمچی و گاج مقایسه نکنید

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
عزیزم سلام ... من سوالی ازتون داشتم من امضای شما رو تو نی نی سایت زیاد دیدم ... خیلی از کاربرها این ...

قانون جذب هست😊

یعنی با موج مثبت و امید اتفاق خوب جذب میکنیم یه جوری تلقین

خودم پشت خودم بودم و بس!!!