2777
2789
عنوان

قهر با مادرشوهر 😬

1510 بازدید | 19 پست

بین من و مادرشوهرم یک دلخوری کوچیک پیش اومده بود ولی من میخواستم فرداش برم از دلش دربیارم بگم که من قصد ناراحتیشو نداشتم و لحنم بخاطر یه چیزای دیگه تند شد باهاش. 

خلاصه رفته به پدرشوهرم از من بد گفته، ۲بار پیش خانوادم رفته گفته و حالاجاهای دیگه به درک، شوهرم شهر دیگه بود بعد ده روز اومد خونه خیلی دلتنگم بود و مدام قربون صدقم میرفت فرداش مادرشوهرم قضیه دلخوری رو به شوهرم گفته بود و اونم اونروز باهام یه کم سرد رفتار میکرد بعدش من فهمیدم به شوهرمم گفته.

ازش بدم اومد خبرچین درجه یک بگو آخه قصدت از گفتن به شوهرم چی بود میخواستی باهام دعوا کنه اصلا چند روز تو حیاط هم میبینمش حرف نمیزنم اونم باهام حرف نمیزنه تا حالا اینجوری شدین؟ 

خدایا شکرت

شوهرم بهم گفت که جواب مامانمو ندادم سکوت کردم. ولی من گفتنی یه ذرررره جبهه گرفت گفت زود میرفتی از دلش درمیاوردی،  گفتم فقط میخوام از این خونه بریم بشیم دوری و دوستی

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مارشوهر من 

کل شهر رو پر میکنه 

دیگه بعد ۲۰ سال شو۶رم شناختتش الانم دوهفته ای میشه کاری ندارم باهاش قهر نیستم ولی سراغشم نمیگیرم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
شوهرم بهم گفت که جواب مامانمو ندادم سکوت کردم. ولی من گفتنی یه ذرررره جبهه گرفت گفت زود میرفتی از دل ...

ماهم باهم میشینیم کی راحت میشم از دستش؟؟

اگه آدم باشه ودخالت نکنه مشکلی ندارم اما همش توکارامون دخالت میکنه 

به امید فردایی شاد بازندگی بهتر❤
نزدیکشون هستی گلم؟  

۳سال اول تو یه خونه بودیم بعد ۳تا کوچه فاصله داشتیم ولی هفته ای سه بار اینجا پلاس بود خونش رو فروخت ۱سال اومد پیش من که دیگه شوهرم شناختش الانم یه کوچه فاصله داره ولی باز دخالتهاش رو میکنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اره مارشوهر من  کل شهر رو پر میکنه  دیگه بعد ۲۰ سال شو۶رم شناختتش الانم دوهفته ای میشه ک ...

دو هفته که زیاد نیس،یعنی قبلا هروز میرفتی بهش سر میزدی و زنگش میزدی؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
شوهرم بهم گفت که جواب مامانمو ندادم سکوت کردم. ولی من گفتنی یه ذرررره جبهه گرفت گفت زود میرفتی از دل ...

اگه اون مقصره تو پیش قدم نشو عادت میکنه ب این روند بعد هر دفعه ک اتیش ب پا کرد طلبکارم میشه ولی اگه خودت مقصری خودت میدونی دوست داشتی از دلش دربیار یا بگو دلیل رفتارم فلان چیز بود.

ولی اینکه همه جا جار زده ب نظرم خیلی زشت بود ب پدر و مادرت حتی گفته یا شوهرت و پدرشوهرت.ب نظرم بحث بین دونفر نباید ب دیگران کشیده شه.

دو هفته که زیاد نیس،یعنی قبلا هروز میرفتی بهش سر میزدی و زنگش میزدی؟

نه بابا خودش پا میشه میاد من به خاطر اینکه بی ابروگر در میاره معمولی برخورد میکنم باهاش

تو روی مردم خیلی خودشو خوب نشون میده و پشت ما عروسها خیلی بد میگه

نه بابا خودش پا میشه میاد من به خاطر اینکه بی ابروگر در میاره معمولی برخورد میکنم باهاش

واقعا چقد سخته با وجود داشتن داماد باز مادر شوهرت تو کارهات دخالت میکنه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗