2777
2789
عنوان

محض رضای خدا بگین خو

49 بازدید | 4 پست

یکی از اشنایان ک الان حدود ۵ سالی هست با ی پسر دوست هستن اما خانواده دختره مخالفت میکنن با ازدواج پسره واقعا پسر خوبیه و هیچ مشکلی نداره تنها مخالفت ب خاطر اختلاف سنی ک ۱۰ ساله 

جادویی دعایی چیزی هست این دوتا بهم برسن ؟

پُشتِ‌مَن‌خُدا‌بُودِه‌هَمیشِه

من وشوهرم ۱۱ سال اختلاف داریم دوست داشتن و اداره کردن زندگی خوش گذرونی ومدیریت زندگی به سن بالا پایین نیست مهم اینه باهم تفاهم داشته باشین همدیگرو دوست داشته باشن نباید وقتی پسره ایراد خاصی نداره بهونه سن کنن

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

جادو و دعا نکنید. حتی برای بهم رسیدن. چون اینها یک دعا مینویسن صد جور اثر جانبی هم داره که شما ازش خبر ندارین. خداییش این کارا چیه. حالا رسیدن یا نرسیدن دعا و جادو گرفتن کار خوبی نیست. چرا همه مشکلات و میخواین با اجی مجی لاترجی حل کنین.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من وشوهرم ۱۱ سال اختلاف داریم دوست داشتن و اداره کردن زندگی خوش گذرونی ومدیریت زندگی به سن بالا پایی ...

من خودم پسره رو میشناسم واقعا پسره خوبیه هیچ مشکلی هم نداره واقعا همدیگه رو دوست دارن 

مشکل خانواده هستن ک اجازه نمیدن اینا گفتن شاید با دعایی طلسمی چیزی بشه

پُشتِ‌مَن‌خُدا‌بُودِه‌هَمیشِه
من خودم پسره رو میشناسم واقعا پسره خوبیه هیچ مشکلی هم نداره واقعا همدیگه رو دوست دارن  مشکل خا ...

دعای زبانبو تو نت هست اسمش یادم رفته اونو بنویسه بذاره پیشش یا نماز کن فیکون بخونه

اگه امضامودیدی برای امام رضاوپسرش امام جوادصلوات بفرس❤❤❤❤دعاکنین حاجت منم بده من منتظرمعجزشم😄😄😄