2777
2789

سلام دوستان، من نی نی تو راهی دارم و قصد کردم اسمش رو بذارم زهرا، حالا که خانوادمون فهمیدن میگن اسمشو عوض کن هم به خاطر اینکه زیاد باید احترام بذاری هم اینکه تو فامیل هرکسی اسمش زهرا هست خوشبخت نیست.تو دلمو خالی کردن حالا از شما میخوام صادقانه نظر بدید، خدایی نکرده قصد توهین به نام حضرت زهرا ندارم پس شمام رعایت کنید🙏

چه ربطی داره هر کی زهرا هست خوشبخت نیس؟؟ هر چی دلت میخاد بزار

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا ما چکار کنیم 

مارو واسه چی صدا کردی

انشالله قدم دخترت مبارک عزیزم 

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"

چندتا زهرا داریم همه شون خيييلي دوست داشتنی و موفق 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

عزیزم هر آدمی با هر اسمی میتونه خوشبخت باشه یا نباشه،به این خرافات اهمیت نده،واقعا اون کسی که اینو در برابر شمایی که اسم بچتو انتخاب کردی به زبون آورده درک نمیکنم

سلام

به نظر من در هر حال باید به بچه ات احترام بزاری چون از طرف خدا امانتن دستمون و اینکه من میگم بزار یعنی چی هر کی زهراست بدبخته زهراهای خوشبختم هستم من خواهر زن داداشم زهرا بود خیلی خوشبخته تازه پزشکم هست و 2 تا هم بچه داره ولی یه عروس عمه هم داشتم اون زهرا بود ولی طلاق گرفت کلا اینکه به خانواده و نوع تربیت ربط داره

👄

وقتی اینجوری میگن ادم یه جوری به دلش بد میافته اگه مذهبی هستی بزار فاطمه یا از القاب دیگشون انتخاب کن

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید