2821
2789
عنوان

شوهرم با همه شوخی میکنهههههههه

388 بازدید | 34 پست

کلا شوخ طبع هستش 

با همه شوخی میکنه

حتی خانوما ،اعصابم خورد میشه وقتی با خانوما شوخی میکنه

چیکار کنم

من و عشقم ،شما و همه😍😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خو مدلشه حتما منظوری نداره 😐

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

شوهر منم اونجوره اما همه میگن اخلاقش خوبه اگه بداخلاق بود ک بدتربود

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

ی اقایی هست تو گفتار درمانی ک پسرمو میبرم اونم اونجوره با همه شوخی میکنه چرت میگه جالبهفقطم خودش ب حرفاش میخنده خانمشم بیخیالللل

ب نطرم تدکر بده درمورد خانما

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ی اقایی هست تو گفتار درمانی ک پسرمو میبرم اونم اونجوره با همه شوخی میکنه چرت میگه جالبهفقطم خودش ب ح ...

الان ی پرستار اشنا پیدا کرده میترسم با اونم بزنه تو فاز شوخی ،اعصابم خورده

من و عشقم ،شما و همه😍😌

مقبله به مثل در بعضی موارد جواب داده شماهم بااینکه میدونید اینکار درست نیست ولی جلو روش انجام بدین ناراحت شد 

بگو پس منم ناراحت میشم از این کارات

دخترم وقتی بهم میخندی، انگاری دنیا بهم میخنده ...      
شوهر منم با همه شوخی میکنه حتی خانما. منم اوایل ناراحت میشدم ولی بعد که فهمیدم منظوری نداره و کلا اخ ...

خیلی سختعهههههه😥😥😥😥اگه طرف نظری پیدا کنه چی؟

من و عشقم ،شما و همه😍😌
مقبله به مثل در بعضی موارد جواب داده شماهم بااینکه میدونید اینکار درست نیست ولی جلو روش انجام بدین ن ...

ی بار انجام دادم😐میخواست بکشه منو ،اخرش بعد دو روز گف من حستو فهمیدم و دیگه با خانوما رعایت میکنم اما چرت میگه 

من و عشقم ،شما و همه😍😌
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز