2777
2789
عنوان

بچه ها این اسم کجاش بده؟! 😒😟

| مشاهده متن کامل بحث + 43879 بازدید | 1096 پست
عزیزم یه عده میگفتن اسم با معنی اسم با معنی  واقعا من خودم رو نگه داشتم در برابر پیشنهادات بعض ...

بزارمن دوستانه باهات حرف بزنم مهناز اسم خیلی خوشگلیه معنیشم قشنگه ینی مایه افتخار ماه خیلی خوبه ولی برا الان مناسب نیس این اسم  از سال 30 مدشد و  خواهرمادربزرگم مهنازهست اونموقع مهناز شهناز مهین شهین مدبوده براالان اصلا مناسب نیس ارمیخاد با ناز بزاره دلناز و بهارناز و آیناز  ک ایناز همون مهنازه ولی جدیدتره بزاره آی ینی ماه

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
بزارمن دوستانه باهات حرف بزنم مهناز اسم خیلی خوشگلیه معنیشم قشنگه ینی مایه افتخار ماه خیلی خوبه ولی ...

عزیزم من که دشمنی ندارم با بقیه/:

ممنونم ولی آی کلمه ترکیه خواهرم فارسی باشه فقط اونم اصـــیــل🙂

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهناز و خاطره چین بابا اسم بروز تر بزارین

مهناز و خاطره اسمن!

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
عزیزم من که دشمنی ندارم با بقیه/: ممنونم ولی آی کلمه ترکیه خواهرم فارسی باشه فقط اونم اصـــیــل🙂

خ قدیمیه خیلییی مطمعن باشه اذیت میشه توجامعه . دلناز بهارناز قشنگن 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
عزیزم من که دشمنی ندارم با بقیه/: ممنونم ولی آی کلمه ترکیه خواهرم فارسی باشه فقط اونم اصـــیــل🙂

میدونم گلم حس کردم بهت پرخاش شده گفتم ک وستانه حرف میزنم باهات

خ قدیمیه خیلییی مطمعن باشه اذیت میشه توجامعه . دلناز بهارناز قشنگن 

بهار خالی اره قشنگه

من 18 19 سالمه دبیرستان یه همکلاسی به اسم مهناز داشتم خیلی به اسمش می نازید همه ام تعریف میکردن والا!  

ببین بچه اگه واقعا به رشد عقلی برسه هرگز نمیگه چرا این اسم رو گذاشتی رو من.. اونم اسم به معنی خوش تلفظی با معنایی! ولی خب دیگه اگه بعضی از اطرافیان و مردم نتونن جلو زبونشونو بگیرن و با بی ادبی تمسخرش کنن شاااااید ناراحت بشه شاااایدم بگه به درک

من گیر خاصی رو این اسم ندارم رو بعضی از طرز تفکراته که گیر میکنه ادم-_-💙

میدونم گلم حس کردم بهت پرخاش شده گفتم ک وستانه حرف میزنم باهات

پرخاش رو که بعضی از دوستان کردن ولی واسه من مهمم نبود(:

معمولا یه انسان عاقل نظرات محترمانه رو میپذیره حالا چه منفی چه مثبت😀

ضمنا مهنازم خیلی ها اگه عامیانه تلفظ کنن میشه مناز که اصلا قشنگ نیست

اون ه وسطش به نظرم به اندازه کافی درشت هست! 

دیگه واقعا نمیدونم کم مونده بگین مهناز چرا دو نقطه داره😑

اسی بنظرم مهناز قشنگه ولی میتونن توشناسنامه ی چیز جدیدتر بذارن و خودشون مهناز صدا کنن،بچها بنظرتون ب ...

اره😃😉

اسم مادرشوهرم مهنازه

بچه ها ببینید من اصلا به این اسم گیر نمیدمااا

اما شما فرض کنین اسم یه خانوم 70 ساله نازلی یا دلوین باشه🙄

باید به فکر بزرگی بچه هم بود دیگه 

حالا به جز مهناز مثلا بهار ترنم اینا به همه سنی میخورن😉

برعکس که من همسرم همیشه میگه مهناز واقعا بهت میاد مثل ماه نازی ولی خب به هر حال هر کسی تفکراتی داره ...

خب برای سن شما خوبه ولی برای بچه خوب نیست خوب اون بچه بشه سی ساله شما چند سالتون میشه؟ به نظرم اسم باید امروزی باشه 

واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم چه مشکل بزرگی واقعا آدم نمیدونه راه حلش چیه توکل به خدا کنید ان شاء الله خدا خودش مشکل گشاتون باشه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام