2777
2789
عنوان

بچه ها این اسم کجاش بده؟! 😒😟

| مشاهده متن کامل بحث + 43879 بازدید | 1096 پست

به بچه هم فکر بکنن نه علاقشون 

اون بچه بعدا ببینه اسمش مثه اسم مامان بزرگ دوستاشه ناراحت میشه 

خاله من ۶۰ سالشه اسمش مهنازه 

خاطره هم جالب نیست 

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  

شرط من وشوشو این بود که اسم دختر رو من انتخاب کنم،اسم پسر اون

والا چه معنی داره مردا درمورد اسم دختر نظر بدن  

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن کل فرهنگنامه اسمو خودش گشته حالا نمیدونم با دقت یا نه ولی میگم که...فک کنم نزاره مهناز خودکشی کن ...

الهی عزیزم 

انشالله به توافق میرسن هردوشون

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
زیاد مشکل حادی نیست وقتی آبجیت میگه حتما مهناز اونم حق داره دیگه باید هر دو کوتاه بیان و یه اسم که ب ...

شاید ولی خب اینا هیچکدوم کوتاه نمیان و کوتاه نیومدن هم به نظر مــن مشکل بزرگیه

میترسم انقدر استرسی کنه خواهر منو خدایی نکرده بچش طوریش بشه اسمش اصن تربچه😑

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
مهناز هم یه روز برای خودش فرمانروایی میکرد...! 

خودت میگی یک روزی عزیزم . ولی الان قدیمی محسوب میشه .

اسمای امروزی هم تا بخواد قدیمی بشه ، نسلشون هم قدیمی میشه دیگه . و اسمای جدیدتر میاد .

مهناز واقعا واسه دهه سی و چهل 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
کجایی هستی؟

مشهد

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
خوب خواهر من و شوهرش از این اسمای قشنگ. تازه وارد خوششون نمیاد🙁

خب پس بین مهناز و خاطره قرعه بندازن 😂

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
مهناز هم یه روز برای خودش فرمانروایی میکرد...! 

مهناز الان فرمانروایی نمیکنه چه برسه وقتی خواهرزادتون بزرگ شه....

اون بچه قراره بین کلی لیانا و دلوین بزرگ شه. یه ذره به خود بچه اهمیت بدین....  

به جای اینکه جا بزنی به این فکر کن اگه ادامه بدی سال دیگه همین موقع کجایی🌿
خداییی نهناز و خاطره واسه اسم بچه های الان به درد نمیخوره،نهالی چیزی بذلرن

نهال چه معنی خاصی داره🙁