2777
2789
عنوان

بچه ها این اسم کجاش بده؟! 😒😟

| مشاهده متن کامل بحث + 43879 بازدید | 1096 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب فعلا که نشدن!!!؟؟؟ بازم بهتره به توافق برسن با هم این همه اسم قشنگ و خوب

مهناز هم یه روز برای خودش فرمانروایی میکرد...! 

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
اسی بگو تظرت در مورد مهتا چیه؟

اصن کل فرهنگنامه اسمو خودش گشته حالا نمیدونم با دقت یا نه ولی میگم که...فک کنم نزاره مهناز خودکشی کنه اینقدر رو این اسم تعصب داره! 😑🙁

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
اسم فارسی میخواد🙁

مهسیما خیلی قشنگه 

فقط یه چیزی بذارین بچه در آینده از اسمش خجالت نکشه و به بقیه بگه یه چیز دیگه صداش کنن...

به جای اینکه جا بزنی به این فکر کن اگه ادامه بدی سال دیگه همین موقع کجایی🌿
دمده؟فرض کنین مثلا آیسان و نمیدونم اینا هم یه زمانی دمده میشن🙁

عزیزم اگه انتقاد پذیر نیستی چرا تاپیک میزنی...دارن دوستان میگن این اسم برای نوزاد الان قدیمیه نه یه خانم بزرگ...اسم آیسان هم چندسال دیگه برای نوزاد مناسب نیس واسمای جدید میاد

مشکل اینجاست شوهرش سعی نمیکنه از در دوستی وارد شه همش با لج و لجبازی و منم منم میگه نه این خوب نیست ...

زیاد مشکل حادی نیست وقتی آبجیت میگه حتما مهناز اونم حق داره دیگه باید هر دو کوتاه بیان و یه اسم که به دل هر دو بشینه انتخاب کنن

مه یاس؟😐

اره😑