2777
2789
عنوان

مامانا بیاید بگید چ جوابی ب بهداشت بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست
چ پیگیر بودن زنگ زدن😀اینجا ک اصلا پیگیر نیستن فقط زبونشون درازه

آفرین ،فقط زبون دراز دارن، منم حالم بهم میخوره، دور از جون فکر میکنن هر کس میره بهداشت از نداری و دور از جون بدبختی، من حتی مولتی ایناش هم از بیرون میگیرم ۹۰ درصد اوقات، حالا باردارم متاسفانه بخاطر واکسن آنفولانزا باید برم اون ادا های مسخره شون تحمل کنم 😂😂😂 البته من خودمم یکم حساسم ، اونا پرو هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین ،فقط زبون دراز دارن، منم حالم بهم میخوره، دور از جون فکر میکنن هر کس میره بهداشت از نداری و دو ...

😂😂😂😂واااای دقیقا منم چون حساسم دوس نداشتم برم بشورنم پهنم کنن جلو افتاب گفتم قبلش حرفامو باهاتون فیکس کنم😂😂😂

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
آره دیگه اصلا دوست نداشتم تو اون محیط ببرم. الانم به خاطر واکسن مجبورم ببرم. اصلا هم قرار نیست توبیخ ...

اره من خودم چون حساسم میگفتم چیزی بهم نگن بدم میاد😬

😂😂😂😂واااای دقیقا منم چون حساسم دوس نداشتم برم بشورنم پهنم کنن جلو افتاب گفتم قبلش حرفامو باهاتون ...

بی خود  میکنن، خیلی با اعتماد به نفس برو، من از وقتی رفتارشون با بعضی از آدمهایی که واقعا شاید پول یه مولتی هم ندارن میان میگیرن دیدم، طوری برخورد میکنم انگار اصلا نمیبینمشون فقط اومدم کارم راه بیفته، خداروشکر که اصلا نرفتم زیاد، 

بی خود  میکنن، خیلی با اعتماد به نفس برو، من از وقتی رفتارشون با بعضی از آدمهایی که واقعا شاید ...

اره واقعا همه سعیمو میکنم،چون قبلش فکر میکردم الزامی بوده کوتاهی کردم یکم نگران برخوردشون بودم حالا ک توجیه شدم اصلا بهشون رو نمیدم😊

نه بابا نمیگن . اگرم گفتن بگو پیش دکترش میبردم. دختر بزرگمم از هیجده ماهگبش تاالان که چهار سالشه نبر ...

منم دقیقا از هجده ماهگی نبردمش الان سه سال و نیمشه،حالا میخوام عزمم رو جزم کنم برم ببینم چطوریاست یکم چک کنن بچه رو قد و وزن و...