اولین باره اقدام کردم سه روز قبل از موعدم بیبی زدم منفی شد..
چند تا حالتهاشو داشتم،تیر کشیدن تخمدان،تهوع،مزه دهنم عوض شد سینمم حساس شد
یعنی ممکنه چن روز دیگه بزارم مثبت شه؟😔
اینم بگم روز تخمک گذاری اقدام کردم
(آنجا ببر مرا که°•شرابم•° نمیبرد) /یه چن تا :اماده شو بیام دنبالت هم واسه ما میذاشتین خب وحشیاتویی که انقده مهربونی میشه یه صلواتم واسه زود مامان شدن منم بفرستی؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
(آنجا ببر مرا که°•شرابم•° نمیبرد) /یه چن تا :اماده شو بیام دنبالت هم واسه ما میذاشتین خب وحشیاتویی که انقده مهربونی میشه یه صلواتم واسه زود مامان شدن منم بفرستی؟؟
وااای عزیزم انقدر زود ناامید نشو برای هرکسی یکسان نیس یکی بدنش سالمه ۴سال طول میکشه بعد میشه یکیم ۴م ...
اخه من ازمایش کلی و همه چی دادم اوکی بودم
چندروزصبرکن عزیزم.یه ذوج بدون هیچ پیشگیری ۱۸ماه طول میکشه تابارداری رخ بده به امیدخدا البته.امکان باروری درماه فقط ۲۵درصده این درصدهاروهم میره تادرصدش زیادمیشه درهرماه منظورمه بعدبارداری رخ میده.ناراحتم نباش گلم امیدت به خداباشه انشاالله زودزود بی بی چکت مثبت میشه😊تواقدامت زعفرون خرما سیاهدونه خرما عسل رازیانه جعفری زنجبیل اب هویج خیلی کم مصرف کن چون این موادقاعده اورن
بیبی چکو بعد از دیر شدن موعد میزنن ک درست درمیاد قبلش ک هورمونی آزاد نشده ک بخاد مثبت بشه ..منکه سالمم دوماه بعد اقدام باردارمیشم اخه باید پریودم عقب جلو بیوفته نمدونم بدن شما چطو عکس العمل نشون میده
علی عزیزم خاک برسرت با این اخلاق گندت قدرمو بیشتر بدون فقد منم ک میتونم تحملت کنم خدا نگهم داره واست
چندروزصبرکن عزیزم.یه ذوج بدون هیچ پیشگیری ۱۸ماه طول میکشه تابارداری رخ بده به امیدخدا البته.امکان با ...
ممنون عزیزم
نه عزیزم منظورم این نبود میخوام بهت بگم خیلی فکرتو درگیرش نکن منم مثل شما بودم اخه الته من یکم مشکل داشتم هرماه کارم شده بود گریه حتی این ماهم که حامله شده بودم دورز به موعدم بی بی زدم منفی بود ولی دیگه بیخیال شدم تااینکه خدا لطف کرد ومنم حامله شدم
🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃 که گناه دگران برتو نخواهند نوشت