2777
2789
یادمه قبلا که بورس تو اوج خودش بود ما میگفتیم همش الکیه بدبخت میشید میومدن میگفتن برو باو ما بلدیم‌ ...

کسی ک تو بورس باشه میدونه ک بورس صبررررر میخاد!

دو روزه ک به سود نمیرسی عزیز.

فعلا بازار خرابه.ولی به زودی درست میشه

من خودم الان ۱۷۰ تو ضررم.ولی فعلا نگه میدارم.درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی ک تو بورس باشه میدونه ک بورس صبررررر میخاد! دو روزه ک به سود نمیرسی عزیز. فعلا بازار خرابه.ولی ...

عزیزم چرا میگید به زودی درست میشه؟!

چرا باید زود درست بشه وقتی از اول نادرست رفت جلو و اون همه حباب داشت

توی اقتصادی داغونی مثل اقتصاد ما چرا اصلا انتظار داربد بورس سوددهی خوب داشته باشه؟!

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
کسی ک تو بورس باشه میدونه ک بورس صبررررر میخاد! دو روزه ک به سود نمیرسی عزیز. فعلا بازار خرابه.ولی ...

عزیزم واسم جالبه که هنوز متوجه قضیه نشدین 

اینا میبرن تو اوج که خوب همه جذب بشن بعد یهو سقوط می کنن یه چند وقت استفاده ی بهینه میکنن از پولا و دوباره اوج و سقوط دوباره و این داستان ادامه داره 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
عزیزم چرا میگید به زودی درست میشه؟! چرا باید زود درست بشه وقتی از اول نادرست رفت جلو و اون همه حباب ...

خب قراره درست بشه.

من ۴ ساله تو بورسم.میدونستم ک اون حباب ها به زودی میترکن.

کلا از اسفند ماه تا خرداد یه نقشه ی کثیف بود.یه سیاست بود اونهمه سود.

کلی ادم ریختن تو بورس بازار خراب شد.سهامو اوردن پایین ک اونهمه ادمی ک اومدن ت  بورس بریزن بیرون.وقتی برن دوباره بازار به روال قبل برمیگرده

عزیزم واسم جالبه که هنوز متوجه قضیه نشدین  اینا میبرن تو اوج که خوب همه جذب بشن بعد یهو سقوط م ...

اخه کی دیگه این بورس خراب شده بر میگرده ؟ اعصابم رو خراب کرده داغون شدم از این همه منفی ۵

عزیزم واسم جالبه که هنوز متوجه قضیه نشدین  اینا میبرن تو اوج که خوب همه جذب بشن بعد یهو سقوط م ...

بله تو پست پایین شما خودمم توصیح دادم همینو.

کلا بورس ماهیتش همینه دیگه!

پولتو میدی ک ازش استفاده کنن و در ازاش بهت سود میدن!

اخه کی دیگه این بورس خراب شده بر میگرده ؟ اعصابم رو خراب کرده داغون شدم از این همه منفی ۵

به قول اون دوستمون درست میشه صبور باشید ولیی ولی این ولیش خیلی مهمه وقتی دوباره رفت تو سود به نظرم پولتونو در بیارین که سقوط شماره ی ۲ در راهه...

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤