2777
2789
بنظرم همین الان بری سر ی کاری خیلی بعترع تا بری ازاد یا بخونی برا سال بعد ک معلوم نی چی میشع😑😑😑

اگ دوس نداری درسوکنکورهنربده کتابای هنروبخون منک میمردم واسه درس هیچی قبول نشدم چ برسه شگاک انگیزه نداری

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊
مثلا چ کاری خب؟؟؟

بگرد ببین مثلا با دیپلم چ کارایی هست ابجی من با دیپلم ردی بازم تو ی فروشگاع سر کارع حقوقش خیلی نیس ولی میگ دستم تو جیبمع سرگرمم بعدد خواهر شوهو خواهرم با لیسانس شیمی تو خونع نشسع

خواهرا واسه حل مشکلم یه صلوات مهمونم کنید😔خدایا چیزی نشه😔۹/۹/۹۹اتفاق خوب زندگیم افتاد و من شاادم و بدون هیچ دغدغه ای عزیزانمم حالشون خوبه😊😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگرد ببین مثلا با دیپلم چ کارایی هست ابجی من با دیپلم ردی بازم تو ی فروشگاع سر کارع حقوقش خیلی نیس و ...

شایدبرم نقاشی طراحی چهره

اگ دوس نداری درسوکنکورهنربده کتابای هنروبخون منک میمردم واسه درس هیچی قبول نشدم چ برسه شگاک انگیزه ن ...

من رشتم حسابداریع بدم نمیادا ولی هنر خوبع بنظرت اسونع؟

خواهرا واسه حل مشکلم یه صلوات مهمونم کنید😔خدایا چیزی نشه😔۹/۹/۹۹اتفاق خوب زندگیم افتاد و من شاادم و بدون هیچ دغدغه ای عزیزانمم حالشون خوبه😊😄
شایدبرم نقاشی طراحی چهره

خوبع ک موفق باشی 💜

من رشتم حسابداریع بدم نمیادا ولی هنر خوبع بنظرت اسونع؟

من ی استادی گف ۴ملیون میگیره یادمیده ۵۰جلسه کامل

البته ۲۰ جلسه دونیم ملیونیم داره دیگ‌بستگی ب خودت داره

خالم ک رفته پیشش خیلی خوب یادگرفته حداقل یه هنری داری اگ ادم کاری وزرنگ وتیزیم باشی ازهمون رامث خاله من درامدمیگیری الان اینقدازشهرای دیگ سفارش میگیره

من ی استادی گف ۴ملیون میگیره یادمیده ۵۰جلسه کامل البته ۲۰ جلسه دونیم ملیونیم داره دیگ‌بستگی ب خودت ...

اوع پس خیلی خوبع ولی من هنرو هیچ وق دوس نداشتم سختم بود 😑😑😐

حسابداری دولتی؟ حسابداری خیلی سخته؟

ارع

ن بنظرم سخت نیست خیلی میگن ایندع شغلی ام دارع

خب منم توریاضی یکم ضعیفم

اوع من ریاضیم افتضاحع ولی حسابداری با اون ریاضی ک فکر میکنی خیلی فرق دارع خیلی اسونترع من خودم بخاطر دوستام اومدم حسابداری میخاستم ادبیات بخونم ولی کم کم خوشم اومد 

رشتت چی بود؟

اسی ت رشتت چیع؟