2777
2789
عنوان

ایده اقتصادی برای تهیه سیسمونی لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 30 پست

ببین فکر نکنم خیلی ارزون تر در بیاد بخای بدوزی

چون متریال خیلی گرون شده

پارچه و پشم شیشه و ....

اونی که میخره چون همه اینا رو با قیمت عمده میخره هرینه تموم شده اش میاد پایین فقط بگرد جای با قیمت مناسب پیدا کن

ببین کافیه بری پارچه مورد نیاز کارش رو قیمت کنی به اندازه ای که میخوایی حساب کنی بعد مقایسه کن به کا ...

آخه نمیدونم چقدر پارچه و اینا میبره بعضی وسایلاش هم نمیخوام درست کنم بنظرم اضافه است وگرنه توی پیج از خانومه میپرسیدم آموزشهاتون چقدر پارچه وپشم شیشه میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم پیجشو برام بذاری خودمم یه پیج پیداکردم خیلی ارزون میگیره برای آموزش فقط میترسم وسایلاش گر ...

آره عزیزم حتما

nasrin.p71

حتما برو ببین عالیه

و این که پروفایلش یه خانومی روسری گل گلی پوشیده داره به سبزه ها نگاه میکنه

موفق باشی

سلام دوست عزیز

اول از همه مبارک باشه 

انشالله نی نی ت سالم و سلامت دنیا بیاد

دوم چقدر خوب که سیسمونی رو خودتون تهیه میکنید و به خانواده ها فشار نمیارید

سوم آفرین که خودتون هنر دارید و میتونید از هنر خودتون استفاده کنید

منم قصد دارم انشالله اگر خدا قسمتم کرد حتما از کارای دست ساز توی سیسمونیم استفاده کنم مطمئن باش قیمتش پایینتر در میاد و حس خیلی خوبی رو منتقل میکنه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

اوناییکه رخت خواب نوزاد تولید میکنن علاوه بر اینکه لوازم رو به صورت عمده میخرن مواد اولیه مرغوبی استفاده نمیکنند

شما ممکنه در نهایت یه هزینه ی برابر داشته باشی اما قطعا کیفیت بالاتری خواهی داشت

خودت برو بازار و قیمت بگیر الان پارچه هاییکه برای رخت خواب نوزاد استفاده میشه از متری 20 تومن هست

الیاف و پشم شیشه و... هم قیمت های مختلف دارن

اگر دنبال صرفه اقتصادی هستی ارزونترینش رو بگیر

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

ایده هم بخوام بدم

علاوه بر رخت خواب

میتونی چندتا پیشبند و پاپوش و عروسک ولباس هم برای نی نیت بدوزی

اگر خودت یا اطرافیان بافتنی بلدید که کلی چیزارو میشه بافتنی درست کرد

لباس زمستونی، پاپوش، عروسک، سبد وسایل و... 

با نمد کلی تزئینات میشه درست کرد

اگر جاشو داشته باشید و همسرتون همکاری کنه حتی تخت و گهواره و قفسه هم میتونید با قیمت خیلی پاینتر از بیرون براش درست کنید

کلی ایده تو برنامه ی اینستاگرام و پینترست هست 

کلی الگو برای لوازم چوبی و پارچه ای و بافتنی