2777
2789
عنوان

خانمایی که تنبلی تخمدان دارن بیان

441 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من تنبلی دارم این ماه۲تا hmgو ۲تاhcgو قرص استفاده کردم ۳روز به موعدم مونده ولی تمام حالت های پریودمو دارم ممکنه باردارباشم؟

من فقط اومدم بگم بدبخت تر از ما تخمدون تنبلا خودمونیم  با تشکر😐

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله. حالت های بارداری و پری مث همه. سایز فولیکولت چند بوده؟ 

قبلا هم این دارو هارو مصرف کردم فولیکولم بالغ شد دکترم گفت رو بدنت جواب میده دیگه سونو نده مث همونا استفاده کن

منم تنبیل تخمدان داشتم .

یعنی پلی کیستک .

بعدش فقط با متفورین . ویتامین ای . دوفاستون . قرص لتروزول و امپول hcg باردارشدم .

گرمیجات بخورید . لب به سردیجات نزنید . بدنتون گرم نگه دارید . چادر ببندید به کمرتون تا گرم بشه . 

حتی گفتن با روغن سیاه دانه ماساژ بدین (اما من امتحان نکردم )

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

منم اومدم بگم گیر ندید به علائم و...بزار به وقتش میفهمی چیه فقط خودتو آزار میدی خودمم هفت سال درگیر بودم تازه فهمیدم خل بازی بوده اشتباه کردم 

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
منم اومدم بگم گیر ندید به علائم و...بزار به وقتش میفهمی چیه فقط خودتو آزار میدی خودمم هفت سال درگیر ...

من دیگه خسته شدم الان تخمدان هام و کمرو پاهام بیش از اندازه درد میکنه دارم باز پریود میشم

من دیگه خسته شدم الان تخمدان هام و کمرو پاهام بیش از اندازه درد میکنه دارم باز پریود میشم

بگم چیکار کنی گوش میکنی؟؟؟؟؟

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤