ما روز خواستگاری باهام حرف نزدیم تازه من چایم نبردم😅که
فقط من گفتم این شروط منه .. به مامانم مامانم به مامانش گفت اوناهم قبول کردن همین 😂😂😂
واقعا چرا یکی بهمون نگفت برین تو اتاق حرف بزنین .(البته بگم پسر عمه بود منم کامل میشناختمش دیگه 😅)
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالاماهم ک رفتیم تواتاق هیچی نگفتیم مثه.... فقط سرامون پایین بود عمشم بینمون نشسته بود هی میگف خوب بگیددیگه حرف بزنید ماهم اینجوری🙄
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
حالاماهم ک رفتیم تواتاق هیچی نگفتیم مثه.... فقط سرامون پایین بود عمشم بینمون نشسته بود هی میگف خوب ب ...
مال من که بهتر بود 😂😂😂تا یکی باشه وسطتون
والاا تازه غریبه هم بودن تاحالاندیده بودمش حتی چایی هم نبردم
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
حالاماهم ک رفتیم تواتاق هیچی نگفتیم مثه.... فقط سرامون پایین بود عمشم بینمون نشسته بود هی میگف خوب ب ...
واای خدا😂😂
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
والاا تازه غریبه هم بودن تاحالاندیده بودمش حتی چایی هم نبردم
الان میگه چای میگم حسش نیست همون موقع نیاوردم دیگه ول کن
حالامن خجالتی بودم اما شوهرم کلا کم حرفه الانم توخونه اگه صداش نزنم یا سوالی ازش نپرسم صدایی ازش نمیاد😞
الان میگه چای میگم حسش نیست همون موقع نیاوردم دیگه ول کن
😂😂👌