الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
اين يه دعوت نامه است 💌 شما دوست كتابدوستم رو به كافه كتاب دعوت ميكنم كه عصر ها كنار هم كتاب هاي زيبا بخونيم ، cafe_ketab_asr:instagram براي بچه هاي ني ني سايت هديه و كد تخفيف هم در نظر گرفته شده فقط ني ني سايت رو دايركت كنيد ❤️
اين يه دعوت نامه است 💌 شما دوست كتابدوستم رو به كافه كتاب دعوت ميكنم كه عصر ها كنار هم كتاب هاي زيبا بخونيم ، cafe_ketab_asr:instagram براي بچه هاي ني ني سايت هديه و كد تخفيف هم در نظر گرفته شده فقط ني ني سايت رو دايركت كنيد ❤️
نع من کلا خیلی کم چیزی روم تاثیر میزارع تا وقتی ک ب ارامش درونی برسم
شما یه ادم خاصید بهتون تبریک میگم
نمیدونم منظورت از الهام بخش چیه ولی بهترین کتابی ک خوندم سفر روح بود درباره روح و زندگی بعد ...
کتاب فوق العاده اییه