لطفا لطفا حتی شده برای درد دل اینجا تاپیک نزنید ممکنه عذاب وجدان گرفته باشین و بخواین خودتونو خالی کنید اما اینجا جاش نیست هم قبح این کار زشت و وقیحانه از بین میره هم اینکه چیزی جز توهین عایدتون نمیشه حتما حتما به مشاور مراجعه کنید نه تنها توهین نمیشه بهتون بلکه راه حل داده میشه و براساس شرایط موجود زندگیتون یا زندگی زناشویی خوبی رو شروع خواهید کرد یا جدا میشین
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آفرین به شعور و ادب و فرهنگ شما انشاالله تاپیک شما تاثیر داشته باشه
قربونت عزیزم
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
اتفاقا خوبه شاید ی نفر ک قصد خیانت داره رو منصرف کنن با حرفاشون خوبه گاهی بفهمیم اطراف ...
اصلا خوب نیست فقط مردم روز به روز وقیح تر میشن همین البته من به هیچ عنوان وارد این تاپیکا نمیشم اینهمه مطالب خوب برا خوندن هست چرا حتی برای لحظه ای ذهنم رو مکدر کنم
۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
اتفاقا خوبه شاید ی نفر ک قصد خیانت داره رو منصرف کنن با حرفاشون خوبه گاهی بفهمیم اطراف ...
به هرحال هرکسی سر یه داستانی خیانت میکنه و اکثرا هم میدونیم که بی محبتی همسر رو بهانه میکنن فردی که به این راه کشیده میشه باید شرایط مشاور رو جور کنه بخصوص که الان مشاوره های رایگان هم هست
چی بگم والا قضاوتی نمیکنم فقط بنظرم خوبه حداقل واسه من چون عبرت میگیرم
عبرت میگیری خوبه ولی متاسفانه بعضیا هوس میکنن تجربه کنن