2777
2789
عنوان

رابطه پیشگیری نشده

1322 بازدید | 30 پست

سلام متاسفانه رابطه بدون پیشگیری داشتم، سریع بعدش ۴ تا قرص ال دی خوردم، و ۲۴ ساعت بعدش هم ۴ تا دیگه ولی ال دی نبود یه چیز دیگه نوشته بود که الان یادم نیست، الان استرس گرفتم نکنه اثر نکنه، آخه تو نت دیدم نوشته ۴ تا اول ۴ تا ۱۲ ساعت بعد ولی من ۲۴ ساعت بعد خوردم، تو رو خدا کسی میدونه بهم بگه باید چی کار کنم ممنون

میخای ی هشتا دیگه بخور؟ شاید ورجد اسپرم و پدر تخمکها و تخمدان و سلولهای رحم رو باهم دراوردی دیکه به حول و قوه ی الهی دیگه بچه ای  تا اخر عمرت در کار نباشه😒😒😒 

بابا چته همون ی بار اورژانسی میخوردی تموم  بیجاره میشس بعد خوردن این قرصا  تنظیماتت کلا بهم میریزه رحمت داغون کردی

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه واقعا بچه نمیخوام حتی اگه بمیرم

اگه اینجوری برات پیش اومد دو تا قرص اورژانسی بخورد

تعداد بالای قرص هم به معدت آسیب میزنه هم هورمونات

روش پیشگیریتو عوض کن عزیزم

دستگاه بزار

تجربه ال دی ندارم من اورژانسی میخوردم راحت بودم ۲۴ساعت بعدش پری میشدم خیالمم راحت میشد

وای خدا پس چرا من پریروز اورژانسی خوردم اما هنوز پری نشدم😲

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
اگه اینجوری برات پیش اومد دو تا قرص اورژانسی بخورد تعداد بالای قرص هم به معدت آسیب میزنه هم هورمونا ...

دستگاه چیه

1●     خداوند حبیبش را که دنیارا  بخاطر او افریده فراموش نمیکند   2●من زیر ۲۰ سال هستم هرکی با سن من مشکل داره میتونه جمع کنه از نی نی سایت بره 3● بزرگی هم ب عقله  کسی هم نی نی سایت رو نخریده پس نیاین نگین سنت کمه ال نکن بل نکن همونجور ک من اجازه ندارم  شمارو از نی نی سایت محروم کنم شمام  همینطور دوست عزیز

پدر پدرجد هرچی اسپرم بود رادراوردی

خیالت راحت

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔