2777
2789
عنوان

دکتر متخصص داخلی در تهران

884 بازدید | 7 پست

سلام دوستان لطفا یه دکتر خوب داخلی در تهران برام معرفی کنین که از کارش راضی هستین و خوب تشخیص میده 

در سال 99/9/9به بهترین و بزرگ ترین آرزوم هام میرسم با توکل بر خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر  بهروز ایزدی یه دکتر جوونی هست مطبش تو سعادت آباد روبروی بیمارستان مدرس هست یعنی فوق العادسسسسسست تشخیصش رودست نداره فوق العاده با حوصله مهربون و باادب. شمارشم میگردم تو گوشیم الان برات میفرستم ان شاالله که سلامتی باشه همیشه

۰۹۳۶۲۱۰۷۷۸۸

دکتر مهران زمان زاده رو معرفی می کنم... دکتر مهران زمان زاده یکی از بهرتین متخصصین غدد و داخلی در تهران هستن...

در چند زمینه هم فعالیت می کنه... غدد، رشد، درمان دیابت و و و هر چی که بگم آقای دکتر متخصص هستن و بسیااااار با تجربه کم گفتم

دکتر مهران زمان زاده رو معرفی می کنم... دکتر مهران زمان زاده یکی از بهرتین متخصصین غدد و داخلی در ته ...

اره آقای دکتر مهران زمان زاده یکی از بهترین ها در تهران هستن... خیلی دقیق و باحوصلستت. بادقت بررسی م یکنه و اصلا اینطور نیست که بخواد فقط یک درمان رو شروع کنه... برعکس خیلی دکتر که فقط می خوان واست نسخه بپیچن