2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید در نی نی سایت

132 بازدید | 16 پست

تو این سایت خیلی دیدم که موضوعی به هر دلیلی جذاب بوده و پر بازدید شده یا ازونور بین استارتر و مخاطب دعوا میشه که مثلا موضوعی رو به دروغ گفتی تا جزو پربازدید ها بشی 

من خیلی با سیستم این سایت آشنا نیستم، مثلا کسی پر بازدید بشه چه نفعی براش داره توی این سایت؟

مثلا توی اینستگرام خوب هر کسی که پیج عمومی داره بخاطر جذب فالوور و گرفتن تبلیغات  یا شناخته و معروف شدنش یا دلایلی دیگه دوست داره پیجش پر فالوور بشه 

اینجا دلیلش چیه، چون معمولا اسم ها همه یچیز دیگست،  عکسی هم از خودمون نمیذاریم  

ممنون میشم جواب بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميخوان كاربر معروف بشن تو سايت 

جدا از اينكه بعضي پربازديد ها تاپيك هاي فاني هستن و كاربراي زيادي تاپيك رو دنبال ميكنن 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
ميخوان كاربر معروف بشن تو سايت  جدا از اينكه بعضي پربازديد ها تاپيك هاي فاني هستن و كاربراي زي ...

اخرش معروف بشن چی میرسه به نظرم شما خیلی بدفکرید دیگه طرف کتک خورده میگه معروف شه؟ یا تاپیکای خنده  اور میزنن میخوان معروف شن خب که چی مگه اینجا پول تبلیغات میگیرن؟ 

ضمیر ناخودآگاهشون که در گذشته آسیب دیده به آرامش میرسه😐

من خودم از وقتی باردار شدم بیشتر اومدم تو این سایت بخاطر یکسری سوالایی که برام پیش میاد چون فکر میکردم اسم سایت نی نی سایته بیشتر حول همون میچرخه اما متاسفانه اگر سوالی برام پیش اومد جوابای کمی گرفتم ، اما تو تاپیکای بی ربط دیدم چقدر چت شده شاید ۵۰ صفحه

اخرش معروف بشن چی میرسه به نظرم شما خیلی بدفکرید دیگه طرف کتک خورده میگه معروف شه؟ یا تاپی ...

گفتم بعضي هاشون فان هستن اوكي هست من خودم دنبال ميكنم 

بعضي هاشون ك تاپيك سر كاري ميزنن رو ميگم 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
البته از 98 اینجایی چطور میگی تازه کاری

نگفتم تازه اینجا عضو شدم گفتم با سیستم سایت آشنایی ندارم ، آخه اصن نمیام اینجا از وقتی باردار شدم همش میام سوالامو سرچ میکنم ببینم بقیه چه جوابایی نوشتن ولی چند بارم که سوال داشتم تاپیک زدم جوابای کمی گرفتم اونوقت دیدم موضوعات دیگه چقدر همه میرن چت میکنن

ميخوان كاربر معروف بشن تو سايت  جدا از اينكه بعضي پربازديد ها تاپيك هاي فاني هستن و كاربراي زي ...

خوب من معروفیت تو این سایت رو درک نمیکنم به چه دردی میخوره