2777
2789
عنوان

نذر صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی واسه حاجت...

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 27 پست
با دل گرفته دعا کن که خدا حواسش به دلای گرفته هست... واسه منم دعا کن عزیزم...

منم ۵۰۰ تا میخونم به شدت بهشون ایمان دارم ..تاکی میشه خوند ؟

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ..ارام تر از آهو بی باکترم از شیر....هرلحظه که می کوشم درکار کنم تدبیر ...رنج از پی رنج اید زنجیر پی زنجیر ...خداجونم ماکه همش تسلیمت بودیم پس توهم هوامونو داشته باش وکمک کن ارامش واسایش فراوون داشته باشیم ♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دنبال کار بودم خیلی نیاز داشتم .. صلوات نذر کردم برای ایشون و شهید سامانلو .. دقیق یادم نیست فردا ...

ان شاءالله منم حاجت بگیرم ازشون...

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟
منم ۵۰۰ تا میخونم به شدت بهشون ایمان دارم ..تاکی میشه خوند ؟

تا هروقت بتونید... مرسی عزیزم ان شاءالله خدا به واسطه این شهدای پاک حاجتمونو بده  .

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟
مرسی عزیزم که تگشون کردی

قربونت عزیزم الهی حاجت روا بشی 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

سلام.ان شاء الله که حاجت روا بشی  ولی دفعه ی بعد خودتو خسته نکن همون یک تسبیح ۱۰۰ تایی صلوات با یه حدیث کسا یا یه تسبیح ۱۰۰ تایی صلوات و یه زیارت عاشورا  به نیتش بخونی که واسطه بشه برای شما پیش خدا کافیه.