2777
2789
عنوان

خانومای باردار و باتجربه میشه بیاید چندلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 21 پست
من صورتم خیلی ورم کرده  شما خیلی میخوابی ؟؟  من همش بی حالم بعدم غذاهای سرد زیاد میخورم ...

اره منم همش خوابم 😬😬😬😬

بيهوش ميشم قشنگ 

چون تمااااام سوختو ساز بدنت ميره سمت رحم 

ديد بعد غذا بي حال ميشه ادم حون بعد فذا خون ميره سمت معده

الان خون هميشه ميره سمت رحم

عاديه

هركي بدنش يه جور واكنش ميده

من شكمم زود بزرگ شد

الان قشنگ بزرگه

نگران نباش

ولي با دكترت صحبت كن

٢ هفته ديگه ان تي داري

اون موقع باهاش صحيت كن

مرنج و مرنجان
اره منم همش خوابم 😬😬😬😬 بيهوش ميشم قشنگ  چون تمااااام سوختو ساز بدنت ميره سمت رحم  د ...

اره 16 باید برم سنو و ازمایش 

شما رفتی سنو جنسیت معلوم شد؟؟؟

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یه زنگ به دکترت بزنی

فردا میزنم الان که جواب نمیده

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
اره عزيزم همون اول هفته ١٢ رفتم گفتن درستم بود

ای جونم ایشالله که سالم بغلش کنی عزیزم

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5f0ff8a5bd03b