★labkhand★ مدیر استارتر عضویت: 1395/05/15 تعداد پست: 2421 عنوان به نظرتون من سرم کلاه رفته یا قیمتش همینه؟؟؟؟؟ 287 بازدید | 9 پست تاتو ابرو انجام دادم دو سه روز پیش ۷۵۰ تومن.حالا احساس میکنم گرون حساب کرده عذاب وجدان گرفتم الانم همینطوری ی تیکه هاییش میریزه اعصابم خورد شده. 🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁 1399/06/30 | 19:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سامیار۱۳۷۰ عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 3557 اون هفته یه خانم می گفت تونینی سایت میکرو۶۰۰ حتما تاتوارزون تر یه روزخوب می یاد...
64lili عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2196 اول زخماش ميريزه كم رنگ ميشه بعد بايد بري ترميمهمينه قيمتشكدوم شهري ✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟
hparastu عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1637 من اصفهانم یه جای خیلی خوب قیمت گرفتم هاشور و گفت ۵۰۰ تومنحالا شما چون تتو رنگ بیشتری میبره اینقدر قیمت دادهدر کل خیلی پرت نیست قیمت روزه بنظرم بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.
★labkhand★ مدیر استارتر عضویت: 1395/05/15 تعداد پست: 2421 اول زخماش ميريزه كم رنگ ميشه بعد بايد بري ترميم همينه قيمتش كدوم شهري اره گفت ی ماه دیگه ترمیم.تهران 🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
★labkhand★ مدیر استارتر عضویت: 1395/05/15 تعداد پست: 2421 من اصفهانم یه جای خیلی خوب قیمت گرفتم هاشور و گفت ۵۰۰ تومن حالا شما چون تتو رنگ بیشتری میبره اینقدر ... دو سال پیش میکروبلدینگ کردم اون موقع ۴۰۰ دادم خیلیم به درد نخور بود 🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
hparastu عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1637 دو سال پیش میکروبلدینگ کردم اون موقع ۴۰۰ دادم خیلیم به درد نخور بود اره عزیزم واسه همین میگم قیمت روزه چون الانم قیمت مواد رفته بالا اینا هم گرون ترش کردم نگران نباش کلاه سرت نزاشتهایشالله مبارکتم باشه بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.
★labkhand★ مدیر استارتر عضویت: 1395/05/15 تعداد پست: 2421 اره عزیزم واسه همین میگم قیمت روزه چون الانم قیمت مواد رفته بالا اینا هم گرون ترش کردم نگران نباش کل ... مرسی عزیزم ممنونم.اخه هرکی هرچی میگه من قبول میکنم اخرشم خیلی ضرر میکنم امیدوارم ایندفعه اینطوری نشه 🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
hparastu عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1637 مرسی عزیزم ممنونم.اخه هرکی هرچی میگه من قبول میکنم اخرشم خیلی ضرر میکنم امیدوارم ایندفعه اینطوری نشه خواهش میکنم ایشالله اینقدر خوشگل بشه که بگی ۷۵۰ نوش جونش بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.
★labkhand★ مدیر استارتر عضویت: 1395/05/15 تعداد پست: 2421 خواهش میکنم ایشالله اینقدر خوشگل بشه که بگی ۷۵۰ نوش جونش ایشالا عزیزم خدا از دهنت بشنوه فعلا که همش داره میریزه😔😔 🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁